Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (942/955) > >>

dk7:
Leđa su jako velika misicna skupina, uz noge cine dvije najvece misicne skupine. Leda i nije tako jednostavno trenirat kako se ovdje pise, rekao bih da ih je najkomplociranije odradit posteno jer traze puno kompleksnih vjezbi, hvatova(pothvat,nathvat, airina hvata...) i broja ponavljanja za odredene serije. Kod leda treba dobro pazit kako zapoceti trening, ako pocnemo sa mrtvim dizanje trup nam nece izdrzat veslanje u jakom pretklonu a i obrnuto ako pocnemo sa izolacijama necemo bit dovoljno svježi za pošten DL

Pulss:

--- Citat: dk7 - 20 Svibanj, 2015, 00:49:03 ---Leđa su jako velika misicna skupina, uz noge cine dvije najvece misicne skupine. Leda i nije tako jednostavno trenirat kako se ovdje pise, rekao bih da ih je najkomplociranije odradit posteno jer traze puno kompleksnih vjezbi, hvatova(pothvat,nathvat, airina hvata...) i broja ponavljanja za odredene serije. Kod leda treba dobro pazit kako zapoceti trening, ako pocnemo sa mrtvim dizanje trup nam nece izdrzat veslanje u jakom pretklonu a i obrnuto ako pocnemo sa izolacijama necemo bit dovoljno svježi za pošten DL

--- Kraj citata ---
Jesu velika skupina, al onaj tko se iti malo razumi zna da konstantno treba treninge mijenjat. Al potpuno se slazen da ih je tesko pogodit. Tko ne konta full ROM svi lednim misica tesko da ce kvalitetno napredovat. Stvarno za leda ima svakakvih varijacija, hvatova, sirina, mozes birat sta ti srce pozeli.  ;D
Pitanje je dal ce i hvat izdrzat sva veslanja ako si krenia sa DLom.  ;D
Zato ja obozavan obrnutu p treninga. Npr ako krenem sa DL a zavrsim sa veslanjem u pretklonu, i tako recimo 3 treninga, cetvrti cu krenit sa veslanjem u pretklonu a zavrsit sa DLom, tj okrenit sve vjezbe obrnutim redosljedom.

dk7:

--- Citat: pralas - 19 Svibanj, 2015, 23:12:22 ---Od jučer...20 godina,visina 190 cm,težina na slici 98-99kg.bilo je 102-103kg do nedavno ali sam malo srezao kalorije i izbacio vode.
Deadlift 200kg 10+ ponavljanja.Ne postoje slaba leđa,postoje samo leđa koja nisu napravila na tisuće ponavljanja mrtvog dizanja,raznih varijacija veslanja i zgibova.samo old school!!!

--- Kraj citata ---
moze negdje video tih 200 kg 10+ ponavljanja? Da vidim kako ti to izvodis na tu visinu

Pulss:
Kakvi su vam maxovi na BPu, ja se jucer prvi put okusa u 1RM i 90% radi juda, pa me zanima kako vi stojite ?  ;D

dk7:

--- Citat: Pulss - 20 Svibanj, 2015, 20:17:09 ---Kakvi su vam maxovi na BPu, ja se jucer prvi put okusa u 1RM i 90% radi juda, pa me zanima kako vi stojite ?  ;D

--- Kraj citata ---
mene auto pregazio, tj presao mi preko ruke ali prije toga sam radio serije na kosom 140 x6

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju