Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Pulss:
--- Citat: boulybox - 04 Svibanj, 2015, 18:52:44 ---neces vjerovat kod nas je u Zagrebu ON dosta popularan jer ga gura PolleoSport a mlade nade misle da ako je nesto skupo i poznatog imena da je i dobro. no i svi ostali proizvodi nam se guraju po skupim cijenama a ne placas nista osim imena. neznam kako ti ali ja najvise vjerujem u koristenje whey u normalnim kolicinama i kreatina ali ne monohidrata, jer ovo sve ostalo kao nesto pomaze i daje a zapravo je placebo.
--- Kraj citata ---
Sta je najgore od svega svakodnevno tako kupce zavaravaju al stas ces. Ko i Proteini.si, bili su vrh do nisu pocele reklame, ''olimp fat burner ce vas dovesti do iskelesanog tijela u samo nekoliko tjedana za samo 200kn''
Ja san primjetia razliku izmedu monohidrata i obicnoga ali izmedu monohidrata i onih kre alk nisan... tako da se drzin monohidrata..
--- Citat: Jurich - 04 Svibanj, 2015, 20:02:54 ---koji je danas, po vama, best buy protein?
--- Kraj citata ---
THE Nutrition ima super cijene, a kazu i najbolje okuse.
Ali Myprotein defintivino best buy, koncetrat 5kg za manje od 450kn. Pa 2kg od g#vn# od optimuma kostaju 460kn :toothy12:
boulybox:
imao sam jedno vrijeme metaforce whey, cini mi se austrijska firma, kanta od 2,3kg je bila nekih 280kn sto je super cijena a okus je bio pistacio nougat i bio je odlican
Iwo SR Tuono:
myprotein nije los,zapravo za tu cijenu je jako dobar. ja sam sad zadnji put uzeo olimp cmplex whey,osim okusa nema osjetne razlike u odnosu na myprotein ili battery
Pulss:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Svibanj, 2015, 08:47:15 ---myprotein nije los,zapravo za tu cijenu je jako dobar. ja sam sad zadnji put uzeo olimp cmplex whey,osim okusa nema osjetne razlike u odnosu na myprotein ili battery
--- Kraj citata ---
Ma neces ni osjetit razliku u wheyz, tj mozda oces ali riiiijetko. Al cinjenica je da velika vecina firmi trpa jebenu soju na veliko.
boulybox:
Jel mozda netko koristio ironmaxx snickers? Ima deklariran nesto manji udio proteina po porciji ali se zna nac jako povoljno po 250kn
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju