Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (933/955) > >>

boulybox:
ja sam se krivo izrazio, htio sam napisat da sam bio zadovoljan okusom olimpovim jer sam prije njega koristio ON-ov monohidrat i kad sam ga unosio to su bile muke, a da ne pricam kako mi je lose sjedao na zeludac. a ovo sta kazes za bezokusni drzi vodu jer nakon bezokusnog kad bi probao neki whey od jagode ili vanilije nebih bio zadovoljan, jednostavno nije mi pasalo, a da ne pricamo o cijeni bezokusnog naspram drugih kao kvalititenijih sirutki

Pulss:

--- Citat: boulybox - 04 Svibanj, 2015, 13:46:39 ---ja sam se krivo izrazio, htio sam napisat da sam bio zadovoljan okusom olimpovim jer sam prije njega koristio ON-ov monohidrat i kad sam ga unosio to su bile muke, a da ne pricam kako mi je lose sjedao na zeludac. a ovo sta kazes za bezokusni drzi vodu jer nakon bezokusnog kad bi probao neki whey od jagode ili vanilije nebih bio zadovoljan, jednostavno nije mi pasalo, a da ne pricamo o cijeni bezokusnog naspram drugih kao kvalititenijih sirutki

--- Kraj citata ---
Ma razumimo se  :icon_thumright:

Taj ON stvarno ne znan ko vise uzima, abnormalne cijene za prosijecan denaturalizirani protein, a o kreatinu i ostalom da ne pricam, pogotovo onaj u tabletama  :toothy12:
Ma otkad san cita kakve procedure prolaze europski proizvodaci, a kakve americki, nikad vise nista od americkih firmi necu uzet.
Znaci ameri prakticki mogu ubacit unutra sta god oce i proc ce im sve prvo radi imena a drugo jer u njih sve prolazi, medutim kad je u pitanju EU, toliko su rigorozni da svaki moguci sastojak iz fat burnera, NO reaktora il slicnoga, prolazi testove, i onda tek dobija dozvolu. Toliko su sastojaka izbacili u zadnje 2 god da vise u nas NO reaktori prakticki ni ne rade, DMAA, DIMM sve oslo u 3pm sad su svi na bazi beta alanina, arginina, kreatina i taurina, a fat burneri kofein i 2kg lisca  :laughing7:

boulybox:
neces vjerovat kod nas je u Zagrebu ON dosta popularan jer ga gura PolleoSport a mlade nade misle da ako je nesto skupo i poznatog imena da je i dobro. no i svi ostali proizvodi nam se guraju po skupim cijenama a ne placas nista osim imena. neznam kako ti ali ja najvise vjerujem u koristenje whey u normalnim kolicinama i kreatina ali ne monohidrata, jer ovo sve ostalo kao nesto pomaze i daje a zapravo je placebo.

Jurich:
koji je danas, po vama, best buy protein?

pralas:

--- Citat: Jurich - 04 Svibanj, 2015, 20:02:54 ---koji je danas, po vama, best buy protein?

--- Kraj citata ---
Myprotein impact whey

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju