Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Pulss:
--- Citat: boulybox - 05 Svibanj, 2015, 11:27:54 ---Jel mozda netko koristio ironmaxx snickers? Ima deklariran nesto manji udio proteina po porciji ali se zna nac jako povoljno po 250kn
--- Kraj citata ---
Nakon njihovog proteina nebi od njih ni kisik vise kupia.
boulybox:
Hahaha ipak je myprotein zakon ;D
Pulss:
--- Citat: boulybox - 05 Svibanj, 2015, 12:47:35 ---Hahaha ipak je myprotein zakon ;D
--- Kraj citata ---
Provjereno kvalitetni :icon_thumright: A ako je nesto kvalitetno i ima dobru cijenu, sta ti vise triba ;D
Jurich:
zanima me sta bi tribalo jesti ako treniram i želim izgubiti nešto kili i dobiti malo na mišićima?
da li je tada i dalje potreban whey? jer koliko vidim svi ga spajaju sa riječi masa, a pošto mene ima (nisam debel) ne trebam više mase.
nikola.dragicevic8:
Svakako izbaciti nepotrebne ugljikohidrate i masti, bazirat se na proteinskoj prehrani. Da bi izgubio kile moras raditi pretezno aerobni trening ali ne kraci od sat vremena, tek nakon cca 30 - 45 min pocinjes trositi masti jer do tada jos imas u organizmu ugljikohidrata koji su primarni izvor energije prilikom treninga.. Nakon njih trose se masti sto je tebi i cilj..whey mozes uzimati ali sve ovisi o tome kako si mislio trenirat..moj ti je savjet trcanje, bicikla, plivanje ako si u mogucnosti.. Dok ne steknes kondiciju i naviku trenirat a poslije uz to kombinirat teretanu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju