Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
TopPerfomance4:
Samo nečural bajo moj
Pulss:
--- Citat: pralas - 28 Travanj, 2015, 16:00:20 ---joj imenjak sto dalje od monohidrata,ako se vec odlučiš za to onda barem 10l vode dnevno hahah
--- Kraj citata ---
Hvala na informaciji. A jel moze i destilirana, imam i antifriza ako treba ? :icon_scratch: :laughing7:
Ares2009DM:
--- Citat: Pulss - 28 Travanj, 2015, 17:01:04 ---
--- Citat: pralas - 28 Travanj, 2015, 16:00:20 ---joj imenjak sto dalje od monohidrata,ako se vec odlučiš za to onda barem 10l vode dnevno hahah
--- Kraj citata ---
Hvala na informaciji. A jel moze i destilirana, imam i antifriza ako treba ? :icon_scratch: :laughing7:
--- Kraj citata ---
Bolje antifriz,ne hvata se hrđa :toothy9:
boulybox:
najbolji kreatin od 500g je meni bio Olimp xplode sa okusom, jedino je cijena bila nekih cca. 200kn, i nemoras dnevno uzimat neke divlje doze od 40grama ko s monohidratom vec jednu jusnu zlicicu ujutro prije dorucka i poslije gyma. najisplativiji whey je myprotein 5kg bezokusnog 400kn.
je da je okus vrlo los no nakon 2-3 vrece se naviknes
Pulss:
--- Citat: boulybox - 04 Svibanj, 2015, 12:34:29 ---najbolji kreatin od 500g je meni bio Olimp xplode sa okusom, jedino je cijena bila nekih cca. 200kn, i nemoras dnevno uzimat neke divlje doze od 40grama ko s monohidratom vec jednu jusnu zlicicu ujutro prije dorucka i poslije gyma. najisplativiji whey je myprotein 5kg bezokusnog 400kn.
je da je okus vrlo los no nakon 2-3 vrece se naviknes
--- Kraj citata ---
Ma bilo koji creapure radi svoj posao, raspravljat jel bolji olimp ili nutrend nema smisla jer je to isti k. Farmaceutski usitnjen kreatin.
A za to koliko ga dnevno uzimat, samo retardi uzmu 40g dnevno al eto. Ja na svojih 100kg oko 15g uziman, po 7-8g prije i poslje treninga i to je to, bez ikakvih mitova sa fazama punjenja i praznjenja.
Meni je od Myproteina bezokusni ubiti bia najbolji okus, baca puno na kozje mliko a to mi pase. ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju