Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
ljubo46:
Ma govorim opcenito. :icon_thumright:
no kad bi iz nje ozdvojili laktozu tesko bi dobili prah, jer je nama kristalizacija laktoze kljucna za proizvodnju praha. Uglavom to je prirodna laktoza i nekima je tesko probavljiva ali opet je bolja od bilo kojih umjetnih.
pralas:
Jel ima netko neku preporuku koji protein uzeti za mišićnu definiciju s obzirom da se ljeto bliži?
Čuo sam da je kreatin više za masu ali isto tako da mi mogu bubrezi otkazati pa bi njega rađe zaobišao..
Iwo SR Tuono:
prala ne jebi na suho forumsku sirotinju :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Pulss:
--- Citat: pralas - 28 Travanj, 2015, 15:26:48 ---Jel ima netko neku preporuku koji protein uzeti za mišićnu definiciju s obzirom da se ljeto bliži?
Čuo sam da je kreatin više za masu ali isto tako da mi mogu bubrezi otkazati pa bi njega rađe zaobišao..
--- Kraj citata ---
Prala nemoj bogati jos ce neko ozbiljno shvatit :toothy12: :laughing3:
A sta se tice kreatina, ja san cua da je kreatin ok, al onaj neki monohidrat, da to gazi bubrege pa cek i jetru, eno neki na transplataciji zavrsili...
pralas:
sada ste me razotkrili :glasses9:
nisam pisao po forumu ima vec sigurno godinu dana,pa dosao malo da vidim sta ima na ovom području tj. da nije Pulss jedini koji je ostao aktivan u gymari ;D
joj imenjak sto dalje od monohidrata,ako se vec odlučiš za to onda barem 10l vode dnevno hahah
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju