Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (931/955) > >>

ljubo46:
Ma govorim opcenito. :icon_thumright:
no kad bi iz nje ozdvojili laktozu tesko bi dobili prah, jer je nama kristalizacija laktoze kljucna za proizvodnju praha. Uglavom to je prirodna laktoza i nekima je tesko probavljiva ali opet je bolja od bilo kojih umjetnih.

pralas:
Jel ima netko neku preporuku koji protein uzeti za mišićnu definiciju s obzirom da se ljeto bliži?

Čuo sam da je kreatin više za masu ali isto tako da mi mogu bubrezi otkazati pa bi njega rađe zaobišao..

Iwo SR Tuono:
prala ne jebi na suho forumsku sirotinju  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Pulss:

--- Citat: pralas - 28 Travanj, 2015, 15:26:48 ---Jel ima netko neku preporuku koji protein uzeti za mišićnu definiciju s obzirom da se ljeto bliži?

Čuo sam da je kreatin više za masu ali isto tako da mi mogu bubrezi otkazati pa bi njega rađe zaobišao..

--- Kraj citata ---
Prala nemoj bogati jos ce neko ozbiljno shvatit  :toothy12:  :laughing3:

A sta se tice kreatina, ja san cua da je kreatin ok, al onaj neki monohidrat, da to gazi bubrege pa cek i jetru, eno neki na transplataciji zavrsili...

pralas:
sada ste me razotkrili  :glasses9:

nisam pisao po forumu ima vec sigurno godinu dana,pa dosao malo da vidim sta ima na ovom području tj. da nije Pulss jedini koji je ostao aktivan u gymari  ;D

joj imenjak sto dalje od monohidrata,ako se vec odlučiš za to onda barem 10l vode dnevno hahah

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju