Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (930/955) > >>

Pulss:

--- Citat: Ares2009DM - 05 Ožujak, 2015, 14:42:46 ---Ili neki debeli kad dođe i kaže "vid me kolki sam,šta misliš još da pijem proteJine i da treniram i da pretvorim MAST U MIŠIĆE. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
To je samo kod nas...Ja sam recimo iz manjeg sela tako da se ljudi smiju i kad neko ide trčati. Napravimo teretanicu u selu malu,ljudi prolaze i čude se.Nekad mi toliko smeta to  :angry7:

--- Kraj citata ---
:icon_biggrin:
Takoder, i u mene isto. Malo selo, cim ne radis nesto sta je za njih normalno (lokanje isprid ducana, opijanje svaki vikend, duvan itd) odma te krivo gledaju, proglase ludakom itd.
A tek kad cuju da utege dizes, JAooo sinko sta ce ti to, unistit ces se. Pijes protein ? Momak ostavi se steroida, osusit ces se cili i nece ti se dizat.

Ares2009DM:
Nismo moderni,šta sad  :binkybaby:

Tomi_ZG:
Ima ovdje ko jači?  :toothy12:

http://m.24sata.hr/fun/prijeti-mu-smrt-u-bicepse-si-ubrizgava-miks-ulja-i-alkohola-416495

ljubo46:
vidim da se spominje sirutka...ja ju pakiram jer ju proizvodimo u jednoj poznatoj Hrvatskoj mlijecnoj industriji..
konkretno mi imamo sirutku u prahu, koja je dobivena pri proizvodnji sira, to je ostatak i potpuno je prirodna, stoga ne filozoriajte puno..
u nju se nista ne dodaje..to je tekucina male gustoce ali uparavanjem i susenjem dobijes prah u kojem se vrijednost proteina visestruko povecala...jer smo vodu "izvukli"- isparila je..pa tako nasa sirutka ima na 100gr praha 10gr cistog prirodnog kvalitetnog proteina koji se nigdje i ni na koji drugi nacin ne moze dobiti...a jel to dovoljna kolicina nekome u to ne ulazim... :icon_thumright:

Pulss:

--- Citat: ljubo46 - 27 Travanj, 2015, 14:11:13 ---vidim da se spominje sirutka...ja ju pakiram jer ju proizvodimo u jednoj poznatoj Hrvatskoj mlijecnoj industriji..
konkretno mi imamo sirutku u prahu, koja je dobivena pri proizvodnji sira, to je ostatak i potpuno je prirodna, stoga ne filozoriajte puno..
u nju se nista ne dodaje..to je tekucina male gustoce ali uparavanjem i susenjem dobijes prah u kojem se vrijednost proteina visestruko povecala...jer smo vodu "izvukli"- isparila je..pa tako nasa sirutka ima na 100gr praha 10gr cistog prirodnog kvalitetnog proteina koji se nigdje i ni na koji drugi nacin ne moze dobiti...a jel to dovoljna kolicina nekome u to ne ulazim... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
Pretpostavljam da meni govoris.
Ako da, ja nisan reka da se ista ubacuje u to niti ista slicno, nego da je cista sirutka za nas smece, jer se od nje ne odvaja laktoza, seceri i sl koji nama nikako ne trebaju. Kad kazem nama mislim na nas koji ozbiljnije treniramo.
Jedina razlika je sta takva sirutka prode kroz jos jednu filtraciju di se odvoje stvari koje san navea, i onda se dobije cca 80% proteina, ilitiga oko 80g na 100g, sta je velika razlika.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju