Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (929/955) > >>

avr freak:

--- Citat: Pulss - 04 Ožujak, 2015, 22:51:33 ---Nije mi jedino jasno zasto bi se trpa smecima od secera iz obicne sirutke, al ok. Isto tako mi nisu jasni oni koji piju litra mlika dnevno, da bi unili ona 4g proteina po dcl, a u sebe ubace toliko secera, laktoze i smeca, da je to uzas.  :toothy10:

--- Kraj citata ---

kako volim ovak nekaj pročitati to je strašno... dajte dečku pivo i 100€ :glasses9: :toothy9:

Pulss:

--- Citat: avr freak - 04 Ožujak, 2015, 23:36:27 ---
--- Citat: Pulss - 04 Ožujak, 2015, 22:51:33 ---Nije mi jedino jasno zasto bi se trpa smecima od secera iz obicne sirutke, al ok. Isto tako mi nisu jasni oni koji piju litra mlika dnevno, da bi unili ona 4g proteina po dcl, a u sebe ubace toliko secera, laktoze i smeca, da je to uzas.  :toothy10:

--- Kraj citata ---

kako volim ovak nekaj pročitati to je strašno... dajte dečku pivo i 100€ :glasses9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Ne pijen pivo  :toothy3:

Ares2009DM:
Sirutku nema smisla piti,iz razloga koji je pulss rekao...Jedino dobro je taj protein u njoj koji je u toliko malom omjeru da ne znam koliko bi toga morao popit,da bi dobio efekt jedne mjerice wheya. A koliko bi smeća uneo.
Što se tiče svježih jaja...Nadam se da ih ne piješ sirova  :happy3:
A ovo da je whey smeće i "kemija" mi je užasno  :angry7:
Naslušao sam se onoga-jel koristiš šta? da,whey i dekstrozu. E jbg,ja mislio ti prirodno to dobio.To im je isto kao da sam rekao "testu i deku"  :laughing7:
A pored cigara,alkohola i "smeća" to malo sladila i dodataka u wheyu se smatra najvećim problemom i uzročnikom svih bolesti,uključujući i sidu. Kako volim ovaj Balkan  :toothy12:

Pulss:

--- Citat: Ares2009DM - 05 Ožujak, 2015, 13:37:05 ---Sirutku nema smisla piti,iz razloga koji je pulss rekao...Jedino dobro je taj protein u njoj koji je u toliko malom omjeru da ne znam koliko bi toga morao popit,da bi dobio efekt jedne mjerice wheya. A koliko bi smeća uneo.
Što se tiče svježih jaja...Nadam se da ih ne piješ sirova  :happy3:
A ovo da je whey smeće i "kemija" mi je užasno  :angry7:
Naslušao sam se onoga-jel koristiš šta? da,whey i dekstrozu. E jbg,ja mislio ti prirodno to dobio.To im je isto kao da sam rekao "testu i deku"  :laughing7:
A pored cigara,alkohola i "smeća" to malo sladila i dodataka u wheyu se smatra najvećim problemom i uzročnikom svih bolesti,uključujući i sidu. Kako volim ovaj Balkan  :toothy12:

--- Kraj citata ---
Aaaaaa pozlatile ti se rici  ;D  :icon_thumright:
Ziva istina.

Jos kad recu, eh, da ja pijen te protejine bia bi veci od tebe.  :toothy12:
Ili Aminokiseline, ma cim ima kiseline u imenu, sigurno nevalja, OTROV  :laughing7:

Ja ne znan jel ovako svugdi u svitu ili smo mi balkanci stvarno zatupljeni kad se prica o temelju i osnovama prehrane.

Ares2009DM:
Ili neki debeli kad dođe i kaže "vid me kolki sam,šta misliš još da pijem proteJine i da treniram i da pretvorim MAST U MIŠIĆE. :laughing7: :laughing7: :laughing7:
To je samo kod nas...Ja sam recimo iz manjeg sela tako da se ljudi smiju i kad neko ide trčati. Napravimo teretanicu u selu malu,ljudi prolaze i čude se.Nekad mi toliko smeta to  :angry7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju