Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (928/955) > >>

Ares2009DM:
Ma samo pitam,ne treba mi.Sva sreća :icon_biggrin:
Ako nekog nešto zanima od suplemenata i toga,neka pita...Ja sam koristio razne whey suplemente,od različitih proizvođača i par gainera...A imam par kolega koji su probali svašta,pod izlikom treba sve probati. Tako da mogu reći da skoro sva ta čuda znam  :icon_biggrin:

Pulss:

--- Citat: Ares2009DM - 04 Ožujak, 2015, 14:13:25 ---Ma samo pitam,ne treba mi.Sva sreća :icon_biggrin:
Ako nekog nešto zanima od suplemenata i toga,neka pita...Ja sam koristio razne whey suplemente,od različitih proizvođača i par gainera...A imam par kolega koji su probali svašta,pod izlikom treba sve probati. Tako da mogu reći da skoro sva ta čuda znam  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Takoder  :icon_thumright:

btw zaboravih pitat

--- Citat: dk7 - 04 Ožujak, 2015, 07:36:15 ---Imam MYPROTEIN IMPACT WHEY IZOLAT 2.5 kg jos 4 vrece za prodat na 100 g ima preko 90 g proteina, takve iste vrece u polleo sportu dodu 490 kn ja prodajem za 300 pa ako je netko zainteresiran nek se u pm javi :headbang:

--- Kraj citata ---
Kome si to ukra ?  ;D Triba meni

dk7:
Otisao u Englesku pokucao na vrata od myprotein tvornice i rekao dajte mi 22 vrece izolata, kad su mi vidjeli bicepse u roku 47 sekundi 22 vrece ispred mene. I tako se vratio u zg s 22 vrecetj 55 kg izolata. I samo mi jos 4 ostale, pa rekoh ako nekom ovdje trebaju jer kad nestane goriva u motorima nakon sto ga gurate do doma da popijete prave proteine i kazete svima da ste imali legg day :toothy9: :toothy9:

mario22:
ja sam take građe da masti skoro i nemam s 15 godina sam krenio dizat utege imo sam 194 cm i 68 kg,sad imam 22 god i 91 kg stalno se vjezba kad nisam na kickboxu onda kuci dizem utege u pocetku sam pazio na prehranu al sad vise ne usto kad sam krenio pio sam razno razne proteine itd.jedino sto priznam je kreatin ovo ostalo sve je bacanje para,vise idem na prirodne proizvode,znaci tekuca sirutka,friska jaja itd i smatram da mi je to bolje nego razni prasci  :headbang:

Pulss:

--- Citat: mario22 - 04 Ožujak, 2015, 21:51:46 ---ja sam take građe da masti skoro i nemam s 15 godina sam krenio dizat utege imo sam 194 cm i 68 kg,sad imam 22 god i 91 kg stalno se vjezba kad nisam na kickboxu onda kuci dizem utege u pocetku sam pazio na prehranu al sad vise ne usto kad sam krenio pio sam razno razne proteine itd.jedino sto priznam je kreatin ovo ostalo sve je bacanje para,vise idem na prirodne proizvode,znaci tekuca sirutka,friska jaja itd i smatram da mi je to bolje nego razni prasci  :headbang:

--- Kraj citata ---
Nije poanta sta je bolje, nego iz koliko izvora unosis protein, a whey kao dodatni izvor moze bit samo veliki plus prehrani. Tako da svaki dodatni razlicit izvor proteina nije sigurno bacanje para. Nadi neki sta nije denaturaliziran, uzmes koncetrat i mirna bosna, nema tu nikakvih kemija osim sladila, tipa aspartam, sukraloza ili acesulfam k.

Nije mi jedino jasno zasto bi se trpa smecima od secera iz obicne sirutke, al ok. Isto tako mi nisu jasni oni koji piju litra mlika dnevno, da bi unili ona 4g proteina po dcl, a u sebe ubace toliko secera, laktoze i smeca, da je to uzas.  :toothy10:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju