Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (915/955) > >>

skuteri_zg:
čuo sam u zadnjih 5 godina jedno 30 različitih i ponekad suprotnih mišljenja kako treba trenirati i hraniti se od ekipe koja je uspjevala se zbildati itd...
glupo mi je osporavati stoga ičije mišljenje il iskustvo pa ću ja zato samo prenijeti svoje

Dakle započeo sam sa škembastih 80 kila, frend me pitao dal hoću definicijski ili bilderski trening, odabrao sam kondicijski. Upute su bile sljedeće: grožđani šećer iz dm-a, dve tri žličice poslije treninga sa pola litre nemasnog jogurta. Klopa večinom tradicionalno treningski: piletina, malomasno, žitarice itd, mali obroci više puta dnevno, jednom-dvaput tjedno mogu se zasladit čim oću

treninzi su bili polusatni kombinacijski tabata treninzi sa dodanim bildanjem, max odmor između vježbi jedna minuta, nipošto više... koristio sma one sa hasfit-a i od onih likova sa sixpackshortcuts (ona dva luda azijata-amera)

rezultati su bili sljedeći: tjelesna masa opala za dva mjeseca za 10 kila, pločice se počele pojavljivati  nakon četiri mjeseca... kondicija skočila u nebesa...

to je bilo prije godinu dana, do sada sam se malo zapustio i vratio na 76 kila, al to je zato jer radim nočne smjene na porti, studiram, i vozim dostavu pa 90% vremena sjedim....

pa eto ako ikome pomogne moj savjet, sretno... :jojo:

Ceki21:
Pozdrav :)
imam par pitanja
Posto sam u 4 godine natukel 20kg, vrijeme je da se idem riješiti toga
Krenul sam u teretanu, kombiniram vježbe i cardio i ide dobro, skinul sam 5kg ;)

Sad me zanima sljedece, posto ne koristim niakkve proteine, samo prehrana i teretana, uzeo bi nesto sa myprotein.com

Ima neko proizvode za preporuciti, s ciljem da pomocu njih jos bolje mrsavim ?

Hvala

Aprilia97:
Pripreme za ljeto pa se i ja ukljucujem  :icon_biggrin:

Radin ujutro i navecer sklekove i trbusnjake,kad imam vremena uzmem i na spravi pol sata-sat vremena...
Sad me zanimaju oni proteini kao za izgradnju misica,vidio sam u ducanu,pa me zanima oce mi pomoc sta?

pralas:

--- Citat: Aprilia97 - 29 Ožujak, 2014, 21:23:26 ---Pripreme za ljeto pa se i ja ukljucujem  :icon_biggrin:

Radin ujutro i navecer sklekove i trbusnjake,kad imam vremena uzmem i na spravi pol sata-sat vremena...
Sad me zanimaju oni proteini kao za izgradnju misica,vidio sam u ducanu,pa me zanima oce mi pomoc sta?

--- Kraj citata ---
to i mene zanima,cuo sam da cu sa kantom whey proteina izgraditi zavidnu mišćnu masu...
pričekajmo iskusnije da odgovore  :icon_thumright:

mario_sf:
Pozdrav!

Ovako, Zanima me da li tko ima iskustva s ovim:
http://www.fitzona.hr/p/green-coffee-l-carnitine/365/
Dal valjda to uopće, i jel se isplati uzimati?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju