Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (914/955) > >>

Pulss:
Da sam na tvom mjestu tih 200 kn od preworkouta bi ulozia u whey.
Prehrana ti je uzas, mlijeko zaboravi, 10g wheya zaboravi, mini trening zaboravi(osim ako nisi endo pa pod to mislis trcanje).

Ako ces ujutro pit whey, uzmi 40g sa zobenim, to nek ti bude dorucak.
Drugi obrok, pojedi tunu ili 200g posnog uz 2 banane il jabuke.
Rucak, MESO, piletina puretina riba, pa i teletina(nemoj nista pec na ulju) koju god oces, 200g + 150g Rize il kumpira
Iza trening- 40g wheya + secer... Kreatin ide po 5g prije i 5g poslje treninga.
Vecera- MESO, 200g + Salata(sa uljem-maslinovo ili laneno).
Prije spavanja- Tuna bez ulja + 200g posnog

Ovo je onako ugrubo, ode nema dovoljno uh, opet ovisi kakvu gradu imas.
Ako zelis nabacit koje kg, ra rucak dignit UH na 200 a za veceru stavi jos 150(pod veceru ne mislin onaj obrok prije nego ides lec).

I neka ti razmak obroka iza treninga i vecere ne bude veci od 1.5 sata.

Marko^^:
Sve je to od oka islo.

Informiran se malo i preko drugog foruma(Necu navest zbog reklame da ne bude).

Inace,193 cm visok,102 kg tezak.Naravno,cilj je malo skinuti sala i onda to pretvoriti u misice.
Podosta spor metabolizam imam.
Znaci nista od ovih preworkout suplemenata.

Na kraju onda uzet 2kg wheya i to je to.

Sto mi preporucujete,uzimanje koje hrane?(Salete ne jedem-jedino nekad krastavce posto ne volim povrce,volim samo krompir,mahune,grasak,mrkvu..)
Uzmite u obzir da sam u skoli od 8 do 15 h(Vjezbam tek oko 17h)

Pulss:
Informiraj se ti di oces, al budi siguran u to da na nasim forumima neces dobit normalan odg, jedini koji valja i pun je iskusnih ljudi je realx3m.

Salo nemozes pretvorit u misice, mzoes smrsavit skroz pa polako gradit misic.
Nista onda rotiraj UH, 200/150/100/50/0 subota punjenje, nedilja odrzavanje.
Ovi brojevi nisu tocni, samo neka ti budu smjernice, na tvoja 102kg to moze bit 400/350/250 .... itd
Izracunaj si dnevni unos po svojoj tezini, 1g UH i P ima 4 kalorije, a 1g masti ima 9g kalorija.
Barem otprilike, i budi tjedno oko 3000 u deficitu, znaci oko 500-600 dnevno.
Radi cardio treninge min 3 puta tjedno, neka jedan bude HIIT ili vijaca, ostala 2 lagana trcanja oko 40min.
Preworkout ti vjerujem ne treba ako imas volje.
Ako ides u skolu samo nemoj preskakat obroke.
Pod salatu mislim na svo povrce. paprika mrkva krastavci zelena salata kupus rajcice.. Nek ti salata bude OBAVEZNA uz veceru.

Mozda ti se sad ovo cini komplicirano al za 2 tjedna ce ti sve bit jasno i lagano.

Marko^^:
Ujutro uglavnom jedem one Njemacke zobene pahuljice s vrlo malo secera(Kao one su za mrsavljenje itd.) i taman to mi je dorucak sa wheyom.
Onda u skoli uglavnom jedem piletinu ili razne salame,pastete,ali to naravno mora pasti dolje.
Budem se bazirao na siru(jedno 150-200 g) i neko meso(Posto mi je trgovina poput mesnice raznih salami i raznih jela,naci cu nesto).
Za rucak budem vidio sto jesti posto mogu sve kuci napraviti za rucak.
Bit ce jelovnik izradjen tokom tjedan-dva :)

Nego pitanje,ovako.
Slatko izbaciti?
Vocne sokove izbaciti?
Kucni proizvodi(Najdrazi :D) kao sto su kobasica,slanina itd. izbaciti?
I tako dalje i tako blize sto se mora 100 %izbaciti a sto se mora besprijekorno unositi?

Pulss:
Dobre su te pahuljice, u dma ih ima.
Pastete zaboravi. Salamu slobodno, tj purecu sunku, jedi koliko god oces, mozes i razeni kruh tu ubacit u dorucak, meduobrok il rucak.
Sir neka bude posni(ilitiga malomasni).

Bit ce ti tesko sve to izbacit iz prehrane, i nikad nije dobro odjedanput se svega odreknit, jer mnogi ne izdrze dugo na takvoh prehrani kad im se sve najdraze ukine.
Ako npr zelis stvarno nesto pojest, recimo kobasicu, neka ona bude u prvom djelu dana, ali u manjim kolicinama.
A naravno, odluci si, npr jednom tjedno, neka to bude sub ili ned, da imas cheat day. Dan kad mozes jest sta god oces i kad god oces, za pice vridi isto. neka prva 2 miseca to bude 1 tjedno, poslje mozes stavit jedanout u 2 tjedna ako se budes lako sa tin nosia.  :icon_thumright:
Takav dan ti nece puno utjecat na rezultate, ali nemoj sad da od kad se probudis pa dok ne zaspes jedes slaninu i pretrpavas se svacim.

Zaboravi sve pretrpano secerom, gazirano, sokove, kave sa puno secera, masno, pecenje na ulju itd.
Pit mozes jamnicu, pa i senzaciju, ili si napravis sok od limuna, bez secera naravno. I malo cedevite sa kreatinom cisot radi bolje apsorpcije.
I obavezno 4l vode dnevno. Nemoj slucajno ispod toga ic.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju