Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (916/955) > >>

pralas:

--- Citat: Pulss - 01 Travanj, 2014, 23:05:52 ---
--- Citat: ditek - 01 Travanj, 2014, 22:58:27 ---Evo ponovit cu ti jos jednom, sramota..
 Sad aj bok  :hello:

--- Kraj citata ---
Mission completed.   :headbang:

Ćao  :hello:

@pralas .. Tako je imenjak! desetak puta se sve objasnilo, kako to ide od psihe do fizike, od a do z, doslovno sve, i opet se nadu neke pametnice. Mozda to tako mora bit ?  ;D Oni koji ce uvik trenirat i uzivat u tome, i oni koji ce uvik srat po takvima, tj oni kojima to nije uspilo, koji si neznaju zacrtat cilj.
Al nama je dobra, koga boli k za takve ?  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Ali baš sve smo objasnili i jos par članova koji stavrno znaju o čemu pričaju....i stvarno se iz ove teme puno toga moze nauciti ali očito džabe...ma nama je super,to je najvaaznije,imamo zacrtan cilj i nista nas ne sputava! ;)  :icon_thumright:

Reponja:
Prebačeno je natezanje i rasprave iz ove teme:
http://forum.mojskuter.com/index.php/topic,93626.0.html

Tamo slobodno nastavite. Ovdje više ne. Vidi se tko zna šta priča, a tko laprda.
Nije tehnički dio foruma, pa se ne dijele bannane. Nažalost. Za sada...

U svakom slučaju, daljnje rasprave u temu na gornjem linku.

SF2 Freak:
Pozdrav ekipa , kako da nabacim koju kilicu. Rekli su mi čokolino papaj s bananama i onda sve to zalij sa proteinima e sad nebi htio biti ko bačva neg ono tipa Vin Diesel dajte mi preporuku.

luna500rr:
a koliko kila bi htio...kad meni fali koje kilo udren po masnome i pivi i za par dana dobim 3-4 kile sala ko nista...samo bitno da ti je zeludac tokom cilog dana sto puniji...
ako oces desetak il vise kila to ce vec gadno izgledat...radije prati upute ostalih forumasa...ja ti jedino mogu rec da zbrijes glavu ako zelis bit slicniji vinu dizlu :icon_biggrin:

Aprilia97:
Sad sam zagrizo :)  :laughing7:

Dal da ocekujem sta od ovog? Radim ujutro i navecer...

5 serija sa 18 sklekova(na stolici)
4 serije sa 35 trbusnjaka

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju