Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (913/955) > >>

Pulss:
A uzmi ako ti se probava, al tih 900g wheya ti je za nekih 20-25 dana ako i toliko, pa mislin da ti je bolje da u to ulozis.. Koje su uopce cijene ?

Marko^^:

--- Citat: Pulss - 08 Veljača, 2014, 22:03:26 ---A uzmi ako ti se probava, al tih 900g wheya ti je za nekih 20-25 dana ako i toliko, pa mislin da ti je bolje da u to ulozis.. Koje su uopce cijene ?

--- Kraj citata ---

Budem uzeo da isprobam..

920g-to je oko cini mi se 200ak kn ako se nevaram,koja kuna gore/dole.

Pulss:
Koliko ti dode tih 20 doza preworkouta ?

Marko^^:
Ovaj nitrox za preworkout dodje za 20 kesica oko 190-200 kn.Dok je 10 kesica,duplo manje-logicno.

Sad,kad bi uzeo ona 3 suplementa sto sam naveo sebi bi naveo ovaj redoslijed prehrane.

Ujutro-casa mlijeka s wheyom(10 g wheya)
Dorucak
Medjuobrok
-Minitrening(Nestko kod kuce vjezbati)
Rucak
-Trening(5g kreatina i jedna kesica nitroxa i naravno trening u teretani)
PWM-Obrok iza treninga(Uz mini obrok da se obnove zalihe secera jos 5g kreatina)
Vecera(nesto lagano + casa mlijeka s wheyom-10g)

pralas:

--- Citat: Marko^^ - 09 Veljača, 2014, 10:36:33 ---Ovaj nitrox za preworkout dodje za 20 kesica oko 190-200 kn.Dok je 10 kesica,duplo manje-logicno.

Sad,kad bi uzeo ona 3 suplementa sto sam naveo sebi bi naveo ovaj redoslijed prehrane.

Ujutro-casa mlijeka s wheyom(10 g wheya)
Dorucak
Medjuobrok
-Minitrening(Nestko kod kuce vjezbati)
Rucak
-Trening(5g kreatina i jedna kesica nitroxa i naravno trening u teretani)
PWM-Obrok iza treninga(Uz mini obrok da se obnove zalihe secera jos 5g kreatina)
Vecera(nesto lagano + casa mlijeka s wheyom-10g)

--- Kraj citata ---
ne znam zasto si zapeo za tu casu mlijeka sa 10 gr wheya,koja je poanta toga?
"minitrening" isto izbaci jer nema nikakvog smisla,samo negativan efekt...
sto se tiče PWM-a nadam se da tu podrazmjevas whey i neku vrstu brzog secer poput dekstroze,maltodextrina ili vitarga...znaci to dvoje je obavezno,i nemoj stavljati 10 gr wheya poslije treninga jer je to smijesno...
ne mogu ovako napamet puno govoriti jer ne znam koji si tip građe:ekto,mezo,endo?
zavisno od tipa građe prehrana se jako razlikuje,i neki endo nikada nece morati jesti toliko hidrata kao ekto,a to je samo jedan od primjera sto se tiče prehrane a ima ih jos puno zato moras prvo znaci koji si tip građe i koje ciljeve imas,po tome se oblikuje prehrana i treninzi...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju