Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (85/955) > >>

marko209vx:
josip bas sam krenuo pisat o inzulinu i glikogenu kad sam pisao o jajima i mlijeku, ali rekoh odustat cu jer me nitko nece shvatit i ispast cu glup :)

i bojim se da cu se prestat trudit, odgovorit cu ako samo netko zeli savjet i pomoc, ove dublje "pametne" rasprave o hrani od danas zaobilazim :)

stay pump!

CoK:

--- Citat: Josip - 27 Prosinac, 2010, 15:59:14 ---
nije mi jasno zasto se jos trudis????????????????
ima par ljudi s kojima mozes nesto raspravljat tipa misak, proof i jos neko se nade

--- Kraj citata ---
Pa savjetujem ti da se pridruzis marku i da ti budes jedan poput njega koji ce rado podjeliti svoje misljenje sa ostalima ali u informativnom smislu a ne smislu provokacije ili slicno (ne kazem da je tako do sada bilo)

:icon_thumright:

e sad si me pokopao sa ovim postom...

Josip:

--- Citat: CoK - 27 Prosinac, 2010, 16:22:30 ---Pa savjetujem ti da se pridruzis marku i da ti budes jedan poput njega koji ce rado podjeliti svoje misljenje sa ostalima ali u informativnom smislu a ne smislu provokacije ili slicno (ne kazem da je tako do sada bilo)

:icon_thumright:

e sad si me pokopao sa ovim postom...

--- Kraj citata ---

ej cok, sreco, ne se durit  :toothy12:
nije sramota ne znat, treba pitat, a ne ne znat a bit najpametniji (ne ti, ti si 3D tv za dosta njih)
tebi svaka cast, ti pitas za savjet i sve sto ti nije jasno, i polako ulazis u bit citave stvari

ti si vecinu postova pita o vjezbama, a marko ti je reka, ko sta sam i ja (opcenito za svih) da je vjezba individualna stvar, i da se vjezba kako necijoj muskaluturi najvise odgovara
to je skroz jednostavno, a ovo o prehrani je malo slozenije i o tome se da raspravljat, kao i o suplementaciji

podijelija bi misljenje i iskustva s drugima, ali kad pocnem o necem pricat nekoliko ljudi kuzi o cemu pricam, a ovim drugima ispadnem smijesan i jos se izruguju
onda rade ne pisem nista jer mi nema smisla, ali zelim ljudima pomoc, na greskama koje sam ja radija da drugi ne rade, i da svatko ko zeli vjezba i napreduju sto god moze vise (prirodnim putem) :icon_thumright:

sreca sta mi se neda pisat, a i relativno sporo pisem pa veliku vecinu i ne napisem, ali da nije tako kako mi skoci tlak na odredene postove ispisa bi svasta
ko cvajko, jos kad bi zna ulogu laktoze u mljeku....  ::) ::) ::)

PROOF:
ja nisam mogo ne komentitrat da proteini napuhuju :D

Josip:

--- Citat: PROOF - 27 Prosinac, 2010, 20:53:12 ---ja nisam mogo ne komentitrat da proteini napuhuju :D

--- Kraj citata ---

eto i takve stvari   :sad3:

lakse ti je objasnit i pomoc nekom ko blage nema, neg onekog ko ima svoja shvacanja (i usput je i tvrdoglav)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju