Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (86/955) > >>

CoK:
@josip - :)  slobodno ti napisi ali ukratko, nemora to biti stivo od jedne stranice, sazeto i informativno ako nekoga zanima nesto konkretno, pametan covjek koji razmislja ce razumjeti a onaj koji nezna pitati  :icon_thumright:

ako je netko u zabludi ne treba se svaditi, pa to sve pise nakraju i negdje drugdje pa ce doc iz guzice u glavu kad se procita

Da se vratimo na temu...

uzeo sam si slobodno ovih par dana...do 1.1

zadnjih mj dana sam kombinirao vjezbe da pronadem koje mi najvise odgovaraju i s kojima mogu postici ono sto zelim, a u tih mj dana zadnji tjedan sto sam odradio bilo je zadovoljavajuce, upale misica odredene skupine su bile prisutne sto do sada nije bio slucaj pa mi to pokazuje da sam barem tu odredenu skupinu dobro odradio

od badnjaka pa do sada sam dobio 3kg jer samo ljencarim doma i zderem, i mislim nastaviti tako do nove godine pa da imam s cime raditi  ;D

doritos:
Ljudovi mogu vam ja bar nekako tu pomoći oko dobivanja pravih i prirodnih mišića  bez HEMIKALIJA.

Trenirao sam nogomet dugo godina u Nk Zagrebu i dosta idividualno sa drugim deckima iz 1.Hnl lige tako da imam i iskustva i znanja da vam pomognem da se pretvorite u RAKETE , naravno ako imate predispozicije za to sve. :)

CoK:

--- Citat: doritos - 28 Prosinac, 2010, 00:47:51 ---Ljudovi mogu vam ja bar nekako tu pomoći oko dobivanja pravih i prirodnih mišića  bez HEMIKALIJA.

Trenirao sam nogomet dugo godina u Nk Zagrebu i dosta idividualno sa drugim deckima iz 1.Hnl lige tako da imam i iskustva i znanja da vam pomognem da se pretvorite u RAKETE , naravno ako imate predispozicije za to sve. :)

--- Kraj citata ---
ukljuci se u raspravu, stakorovski, naravno bez spamma jer se to ovdje brise iako je off  ;D

doritos:

--- Citat: CoK - 28 Prosinac, 2010, 01:00:05 ---ukljuci se u raspravu, stakorovski, naravno bez spamma jer se to ovdje brise iako je off  ;D

--- Kraj citata ---

OKE ŠTAKAĆ :icon_biggrin:

Znaći, MENE kako su ucili vrhunski treneri od vremena, ako želiš biti stvarno u top formi i osjećat se da možeš sve živo treba JAKO PUNO trke i snagu vjezbati, BEZ TOGA DJABE VAM DIZANJE 500kila!!! ja sam visok 173 i u top formi sam imao 73kg ravno, 60metara redovito istrcavao 7.03 i jedno vrijeme 6.98sek a 20metara 3.4sekundi. :)  el mjereno.

Za pocetak ako zelite zbilja krenuti na sve ili nista, onda nista drugo nego tenesice na noge,obuc se taman da ti nebude nit prevruce nit prehladno, nac neki nogometni stadion u blizini kvartovski i pocet relaksirajuće trcat : 4x 20min. nakone prvih 20min istrcanih, pauza 4min uz provjeru pulsa na vratu...

U svakoj pauzi maximalno iskoristiti za odmor, istezanje i smirivanje pulsa.

nakon istrcanih 4X20min, na kraju se fino isto istegnuti maximalno jedno 15min i pravac pod vruci tuš.

Pod tušem isto je pametno se dobro istegnuti, pomaze i djeluje :icon_thumright:

To je pocetak ka ostvarivanju zeljenog rezultata, vrhunska definicija, cista prirodna snaga i moć. :)

Kasnije cu vam pisati kako ide dalje plan treniranja, prehrane i teretana :icon_thumright:

PROOF:
doritos lol :D  svi nogometasi su mrcine jel? :D

cok: sta ti mislis da ces sad nabit masti i onda to pretvarat u misice?????? posto si napiso da si se iudeblji i da ces nastavit da imas cime raditi.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju