Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (83/955) > >>

pralas:

--- Citat: marko209vx - 27 Prosinac, 2010, 00:26:07 ---na vjezbanje ne utjece nista...kad si na masi nema nikakvog utjecaja, piva je sami UH, nesto alkohola...ako si na djeti tu bi vec bio problem...
ali generalno nista strasno.

--- Kraj citata ---
hvala,nisam na djeti nego na nabijanju mase...ali to me zanimalo uvijek pa da pitam.

ja sam uzasno mrsav za svoju visinu(nisam se dugo mjerio ali oko 185-6cm) i cijelo vrijeme nisam mogao nabiti masu,i ja krenem u teretanu i pocmem jest kako treba,i vecinom sve kombiniram sa kruhom i mlijekom,jaja,riba sto prije nisam bas jeo....
eti i prije nekih 2-3mjeseca sam imao 63kg i sada sam dosao na 70kg ;D
naravno to je jos uvijek malo za moju visinu,ali i dalje nastavljam sve kako sam radio pa cemo vidjeti za koji mjesec...

cvajko:
sto vise obroka uzmes na dan lakse ces do kg , znaci nemoras se sad nazderat ko sivonja svaki put : ) ... dorucak rucak i vecera i ubacis medu obrok izmedu svega ( sendvic, jabuka, banane, cokolada, kraš, griz, maslo, majoneza nebitno : )... ) i ja bi ti savjetova sat vremena prije treniga uzmes 60 gr ugljikohidrata i 30 gr proteina pomijesanih sa VODOM i poslije treniga odmah 30 gr proteina....garantiram u sljedeca 3-3ipo mijeseca preko 6-7 kg... :icon_thumright:

cvajko:

--- Citat: PROOF - 27 Prosinac, 2010, 09:28:39 ---ocito nisi shvatio zajebanciju i nisi procitao moje prijasnje komentare... ajde da ti olaksam... ja sam za suplemente i sam ih koristim :D

--- Kraj citata ---
;) al svakako imas pitona hahah

PROOF:
jes :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Misak:

--- Citat: ivan pralas - 27 Prosinac, 2010, 09:28:44 ---hvala,nisam na djeti nego na nabijanju mase...ali to me zanimalo uvijek pa da pitam.

ja sam uzasno mrsav za svoju visinu(nisam se dugo mjerio ali oko 185-6cm) i cijelo vrijeme nisam mogao nabiti masu,i ja krenem u teretanu i pocmem jest kako treba,i vecinom sve kombiniram sa kruhom i mlijekom,jaja,riba sto prije nisam bas jeo....
eti i prije nekih 2-3mjeseca sam imao 63kg i sada sam dosao na 70kg ;D
naravno to je jos uvijek malo za moju visinu,ali i dalje nastavljam sve kako sam radio pa cemo vidjeti za koji mjesec...

--- Kraj citata ---

pojacaj onda malo te pive, jer užasno mršav je malo reci za tvoju visinu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju