Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (82/955) > >>

cvajko:
nemorate uzimat proteine , pojedite 12ak jaja i popite 3-4 l mlijeka poslije treniga , tako cete unijeti istu kolicinu proteina i uljikohidrata potrebnu da se misic nahrani maximalno koliko moze .... a o posljedicama nakon sta to pojedete necemo ..

cvajko:

--- Citat: PROOF - 25 Prosinac, 2010, 15:51:30 ---bjez od proteina..od toga ti se kita smanji...bjez od toga u sto sirem luku...

--- Kraj citata ---
eto ti nepijes pa imas pitona od 125 cm ccc ..gluposti

pixa.93:

--- Citat: cvajko - 27 Prosinac, 2010, 09:07:47 ---nemorate uzimat proteine , pojedite 12ak jaja i popite 3-4 l mlijeka poslije treniga , tako cete unijeti istu kolicinu proteina i uljikohidrata potrebnu da se misic nahrani maximalno koliko moze .... a o posljedicama nakon sta to pojedete necemo ..

--- Kraj citata ---

ajd sad izracunaj kolko kosta tih 12 jaja i 3-4 litre mljeka i kolko kosta jedna vrecica proteina(7-10 kn)

cvajko:
uzmi poslije treniga 60 gr ugljigohidrata ( mega masa 2000 ) i 30 gr proteina ( whey protein ) pa izracunaj koliko kosta...e i da naravno da se to nemoze usporedivat jer je ovo namijenjeno iskljucivo sportasima i zato se i zove sportska prehrana i cijena je takva kakva je a jaja i mliko moze pit i moja baba koja nemoze ispruzit nogu kako bog zapovida i nevidi na jedno oko i ima 105 kg i sportasi.  :angry7:

PROOF:

--- Citat: cvajko - 27 Prosinac, 2010, 09:10:01 --- eto ti nepijes pa imas pitona od 125 cm ccc ..gluposti

--- Kraj citata ---
ocito nisi shvatio zajebanciju i nisi procitao moje prijasnje komentare... ajde da ti olaksam... ja sam za suplemente i sam ih koristim :D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju