Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
pralas:
kolege da vas nesta pitam sto me vec duze zanima...
kako utjece na vjezbanje ako ja koji put u tjednu odem na 1-2 piva?
marko209vx:
--- Citat: ivan pralas - 27 Prosinac, 2010, 00:12:48 ---kolege da vas nesta pitam sto me vec duze zanima...
kako utjece na vjezbanje ako ja koji put u tjednu odem na 1-2 piva?
--- Kraj citata ---
na vjezbanje ne utjece nista...kad si na masi nema nikakvog utjecaja, piva je sami UH, nesto alkohola...ako si na djeti tu bi vec bio problem...
ali generalno nista strasno.
wonderkid:
prije 2 strane nesto sam pitao i dobio tako reci odg sa podjebavanjem,mogu reci da imam volje navelike i to nije problem a u vezi ovih dodataka to ne mislim koristit jer je to po meni sranje,tako da vas lijepo pitam,zelio bih ojacat ruke i trbuh,moglo bi se reci da imam pivski trbuh zbog ozljede kljucne kosti kada sam u nepunih mjesec dana natukao 19kila(61-80),i prvenstveno ja bih prvo ojacao ruke i trbuh,znam da moram smrsavjet ali to nije problem jer treniram nogomet vec ohohoh i jak je dosta tempo,u teretanu nebih isao jer nemam vremena dok imam nekih sprava u klubu gdje bih mogao raditi,pa sto vi preporucate,znam dobro da se razlika osjeti polako tek nakon nekih 2 mjeseca i da to sve ide postepeno
CoK:
samo cu reci da sam pobrisao neke nepotrebne komentare
iako je ovo offtopic, tema je pod sticky a i ranije sam napisao da cu moderirati ako ce se sranja pisat
tu smo da razmjenimo misljenja i da si pomognemo
hvala :icon_thumright:
@marko - bit ce da sam krivo shvatio sto se tice ''natjecatelja'' pobrkao sam neke stvari...zelio sam reci da ima ljudi koji su posveceni teretani poput tebe, zele vise i imaju vece apetite, dok drugi zele biti u formi, dobro izgledati...ima puno razloga, nemoram ja tebi objasnjavati jer ocito razumijes i znas vise od mene :) samo da znas na sto sam ciljao
marko209vx:
nema frke Cok ;)
@wonderkid: moja preporuka ti je da krenes sa programom za masu, i da sada trpas kile i ne opterecujes se sa tim trbuhom, sredis si prehranu te ces time podjednako ojacavati tjelo a polako skidati masti. a i ako trbuh u tom periodu ne bude isao dolje, nemoj se brinuti, i dalje nabijaj masu/kile. I onda primjerice u 4 mjesecu kranes na dijetu...tada ce poceti skidati salo sa tijela, a ostat ce vidljiva muskulatura, otici ce trbuh a ruke ce posebice doci do izrazaja jer ce u periodu mase narasti a kad odes na djetu ce one doci do izrazaja jer ce se ostatak tijela izrezati...
druga opcija je da krenes sa nekom vrstom treninga ucvrscivanja, tj da smanjis unos ugljikohidrata a konstantno drzis visok unos bjeancevina u tijelo...trening naglasis vise kao aerobni, tj radis veci broj ponavljanja sa ubacenim kardio elementima. Tijelo ce se topiti a misici ce ocvrsnuti. Neodstatak je sto vjerovatno neces dobiti volumen misica ko sto bi to bio u prvom slucaju.
vidim da si napomenuo da ne namjeravas u teretanu, da treniras u klubu. Stoga kod tebe ce bit kljucna prehrana.
konkretno skidanje trbuha ce ti najbolje paliti da ujutro ides trcati (dovoljano je i brzo hodanje 45 min) na prazan zeludac. tada ces zadati najvei sok tjelu i ono ce najvise "jesi samo sebe" bas u tom periodu.
neznam, reci koje si vjezbe u mogucnosti raditi, tj napisi u kojoj mjeri zelis raditi sa utezima pa cu ti moc vise napisat nesto...ako nesto nije jasno slobodno pitaj :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju