Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (80/955) > >>

PROOF:
sve u redu.... nije mi namjera bila uvrijediti te.... sve 5...

marko209vx:
niti meni nij bila namjera, sve 5 kako kaze proof...samo me cudilo jer vidim da se razumijes dosta i da pametno pises, samo tako nastavi, bitno da si zadovoljan i da ne patis od nicega  :icon_thumright:

Misak:

--- Citat: marko209vx - 26 Prosinac, 2010, 20:40:23 ---niti meni nij bila namjera, sve 5 kako kaze proof...samo me cudilo jer vidim da se razumijes dosta i da pametno pises, samo tako nastavi, bitno da si zadovoljan i da ne patis od nicega  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2010, 19:19:54 ---sve u redu.... nije mi namjera bila uvrijediti te.... sve 5...

--- Kraj citata ---

gle svi mi znamo puno toga, ali tesko je to primjeniti... a i nismo se mi bas skuzili, ali nema veze!  :icon_thumright:

ali nismo svi uvijek u pravu, dokaz je ova slika : 

Uploaded with ImageShack.us

ovo je jedan decko iz teretane koji dnevno pojede 2 sendvica od pola kruha s parizerom i sirom! ali trosi 1000kn mjesecno na suplemente...
ovu formu je postigao za par mjeseci!

znaci nikakva prehrana + dosta suplemenata = dobar rezultat! :dontknow:

PROOF:
genetika brate..dizes suplemente u nebesa a oni su SAMO dodaci prehrani... npr jedan lik kaj radi kod mog starog.... radnicki dorucak pola kruha i 20 deka cajne ili tako neceg,nikakva prehrana,pije puno alkohola... ujutro za dobro jutro 0.5 pelinkovac :D   a ono plocice,izdefiniran,izgleda ko avion jbt.... takva mu je genetika i mozes ga jebat...

marko209vx:
ovaj decko ima sigurno genetiku jebenu... ali suplementi i genetika mogu izdrzat do neke granice, dobit ces nesto i napredovat...ali ozbiljniji bb je nemoguc bez prehrane, sta se vise udubljavas u "profesionalizam" to suplemeti gube znacaj (a znacaj dobiva kemija  :drunken_smilie: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju