Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (79/955) > >>

marko209vx:

--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2010, 17:06:58 ---misak i to sto ti sa 7 godina staza u teretani imas 75 kg  taj "uspjes" pripisujes ne koristenju suplemenata?

--- Kraj citata ---
ma necemo kritizirat decka, nego mi je to malo cudno...mozda se on bavi drugom vrstom sporta, ide u teretanu da drzi neki kilazu, mozda bas hoce tih 75 kila, ako je tako ja to u potpunosti podrzavam, svatko ide i trenira zbog svojih principa, i nikad se ne treba mjerit sa dugima.
nego mi smo se ovdje zakacili teme pravog bb, tj vecinom nabijanja mase i kilaze a isto tako i skidanja masti kod nekih koji su pitali za savjet...
pa me s te strane malo cudi, jer vidim da je miska decko koji stvarno nesto razumije i stoji iza onoga sto pise.

PROOF:
niko ga ne kritizira.... ja se vodim ronijevom recenicom... nikad se ni sa kim ne usporedujte, nastojte biti bolji od samoga sebe.....

marko209vx:

--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2010, 17:52:14 ---niko ga ne kritizira.... ja se vodim ronijevom recenicom... nikad se ni sa kim ne usporedujte, nastojte biti bolji od samoga sebe.....

--- Kraj citata ---
powered by roni kovacic  ;D

PROOF:
naravno D:

Misak:
gle ovako ja imam 19 godina i poceo sam sa vjezbanjem sa 13 godina imao sam nesto ispod 50kg... tad sam u 2 godine dobio oko 25 kila, a nisam imao nikakvog znanja o prehrani ni vjezbanju... znaci vec sam onda dostigao tezinu koju imam sad i od onda pa do sad samo odrzavam tezinu jer mislim da mi je to neka najzdravija kilaža! imao sam neko vrijeme i 80 kila ali nisam se dobro osjecao tako i natrag sam se vratio na 75kg...

i ovako : nikad se nisam interesirao za suplemente pa ih nisam niti koristio jer ne znam bas nista o tome nit me ne zanima!

e da i nikad nisam vjezbao ljeti znaci svake godine 3 mjeseca pauze, znaci kad traje skola (sada fax) vjezbam, a kad zavrsi skola pauza(malo plivanja i tako) i onda u 9 mjesecu opet sve ispocetka... meni je najbitnije da se ja osjecam dobro!

--- Citat: PROOF - 26 Prosinac, 2010, 17:06:58 ---misak i to sto ti sa 7 godina staza u teretani imas 75 kg  taj "uspjes" pripisujes ne koristenju suplemenata?

--- Kraj citata ---

ne, to prepisujem mojem cisto rekreativnom bavljenju teretanom! jer mislim da bi se ozbiljno isao baviti time treba puuuuno odricanja! a to mi ne treba, i ja se ocu napit tu i tamo, i bit budan cijele noci a to i BB neide bas skupa!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju