Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
loris46:
da se malo ukljucim..redovito idem u teretanu oko pola godine po 4 treninga tjedno..ali bit cu iskren, uzeo sam sada pauzu od 15 dana..malo tuci po sarmama, purici i kolacima..i onda poslije 10.01 opet na treninge..jbg, priznat cu..dobra hrana me uvijek vise privlacila od teretane.. :toothy11:
bez brige, jacim treninzima sve cu to nadoknadit, kao i svake godine..
Misak:
--- Citat: loris46 - 25 Prosinac, 2010, 00:47:21 ---da se malo ukljucim..redovito idem u teretanu oko pola godine po 4 treninga tjedno..ali bit cu iskren, uzeo sam sada pauzu od 15 dana..malo tuci po sarmama, purici i kolacima..i onda poslije 10.01 opet na treninge..jbg, priznat cu..dobra hrana me uvijek vise privlacila od teretane.. :toothy11:
bez brige, jacim treninzima sve cu to nadoknadit, kao i svake godine..
--- Kraj citata ---
ja necu uzimat pauzu jer se ne osjecam dobro kad ne treniram...
PROOF:
ja isto imam pauzu 7-10 dana,,,,,bozic-nova :D
wonderkid:
ajde znalci da cujem,jel se mozes nabildat :icon_biggrin: bez da koristis ove proteine i te điđe miđe koje te napuhuju,i zelio bi prvenstveno ojacat ruke pa onda trbuh,sta da radim,vjezbam :laughing7:
Misak:
--- Citat: wonderkid - 25 Prosinac, 2010, 11:28:55 ---ajde znalci da cujem,jel se mozes nabildat :icon_biggrin: bez da koristis ove proteine i te điđe miđe koje te napuhuju,i zelio bi prvenstveno ojacat ruke pa onda trbuh,sta da radim,vjezbam :laughing7:
--- Kraj citata ---
normalno da se mozes ali jako tesko, bez propustanja treninga i obroka!
trening cetiri puta tjedno i 5-6-7 kvalitetnih obroka dnevno... i tako godinama!
a sto se tice vjezbanja to je vec malo kompliciranije, objasni malo gdje mislis vjezbat(doma, teretana...)!
ja vjezbam u teretani vec 6-7 godina i nisam popio niti jednu vrecicu whey-a niti nicega! a ojacao sam poprilicno!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju