Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (76/955) > >>

PROOF:

--- Citat: wonderkid - 25 Prosinac, 2010, 11:28:55 ---ajde znalci da cujem,jel se mozes nabildat :icon_biggrin: bez da koristis ove proteine i te điđe miđe koje te napuhuju,i zelio bi  prvenstveno ojacat ruke pa onda trbuh,sta da radim,vjezbam :laughing7:

--- Kraj citata ---
ti ne uzimas proteine kroz dan? od cega ti zivih..i napuhne te protein da.... za 2 mjeseca si mister olimpija....

pixa.93:
jel vidite kako pricate utomar.proteini te napuhnu .a ti kroz obroke uzimas proteine istotako pa te nenapuhnu i nisu didimidi.suplementi odnosno proteini u nasem slucaju su samo nadoknada prehrani a koristimo ih nakon velikih napora(treninga) da nadomjeste proteine kako ih tijelo nebi uzimalo iz misicnih vlakana i trosilo
ja mislim da sam dobro to reko

PROOF:
bjez od proteina..od toga ti se kita smanji...bjez od toga u sto sirem luku...

marko209vx:
ajme majko kako ste vi ljudi neobrazovani pa to je strasno...ko sto ti je proof odgovorio NITI slucajno ne jest meso ili pit mlijeko jer oni sadrze proteine, a znas sta se desi kad to uzmas, umrijet ces sa 35  ::)

@misak, ne kuzim zasto mislis da ce tesko bez uzimanja suplementacije ojacat i napredovat, jako pogresna i glupa teza...on moze sve te protein i uh nadomjestiti kroz hranu, ako ima volje...jer proteini iz same hrane su uvjek kvalitetniji od onih u suplementima.

malo o pauzama, ji nisam u 3 godine vise od 3 dana imao pauzu, evo sad bas da pojedem i idem trenirat iako je bozic, treba odradit masu do kraja jos je malo vremena....

@wonderkid imas takav stav prema treniranju i svemu tome da ti ja preporucam da ni ne krenes vjezbat jer sigurno neces napravit nista, iskljucivo zbog stava jer mislis da svi oni super gradeni decki su samo tako gradeni jer uzimaju sve i svata,
kod samog treniranja najbitniji faktor prije samog pocetka je stav, ljudi sa pogresnim stavom ide tjedan dva i onda skuze da nema napredka i odustanu...u tjedan dva ni djete ne mozes napravit kako treba...

Misak:

--- Citat: marko209vx - 25 Prosinac, 2010, 17:08:12 ---
@misak, ne kuzim zasto mislis da ce tesko bez uzimanja suplementacije ojacat i napredovat, jako pogresna i glupa teza...on moze sve te protein i uh nadomjestiti kroz hranu, ako ima volje...jer proteini iz same hrane su uvjek kvalitetniji od onih u suplementima.

--- Kraj citata ---

znas zasto sam to mislim??? jer znam... i svjestan sam sveg ovog sta si napisao sad!

nit je pogresna nit je glupa teza, jer treba imat volje a to je JAKO TEŠKO!

jer znam i sam da velika vecina ljudi odustane u prvih nekoliko mjeseci jer ne vide nekog napretka, ili u drugom slucaju kad ljudi nisu zadovoljni rezultatima onda posezu za suplementima!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju