Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
marko209vx:
nino ti je to rekao? cudno...
ako si na masi, hard core, mrtvo dizanje, bench i cucnjevi su osnovna vjezba, i vjezba na kojima se treba ubijat. Razlog je jer najbolje gadaju misice a jos bitniji razlog je da poticu lucenje testosterona, vec sm pisao to. Da ne spominjem povecanje snage.
ljudi izbjegavaju mrtvo dizanje ali iz totalno krivog razloga, si kazu da ce se ozljiedit, da je to opasna vjezba itd. Ovo je potpuno krivo, tj tocno je da ces se sigurno ozlijedit ako ga krivo radis i zbog toga je to rizicna vjezba. Ali pravilnim izvodenjem je to vrhunska i neizbjezna vjezba, posebice ako imate bolove u donjem dijelu leda. To se mnogim vjezbacima zna desit, jer razviju gornji dio tijela, zapostavljaju noge i donji dio leda i onda se javljaju bolovi, jer cije tezina stoji na kostima, nije potpomognuta sa misicima. Ja sam i prije nego sam poceo u teretanu ic imao slicne bolove, od kad radim mrtvo to se jako smanjilo, skoro da bolova i nema.
PROOF:
radio sam ja mrtvo dizanje i sve.... i ne da ga ne radim zbog ozljeda... ugl ja ga ne radim... nisam protiv ali ga ne radim... :icon_thumright:
Misak:
--- Citat: marko209vx - 09 Prosinac, 2010, 21:40:54 ---zasto ne radis mrtvo? najosnovnija vjezba za leda, prva i najbitnija.
--- Kraj citata ---
pa radim svaki drugi tjedan! ne zelim pretjerivati zbog ozljeda....
CoK:
Ako ko pita, ja sam jer ste stavili taj video vec 100puta u ovu temu :icon_thumright:
Misak:
jbg CoK kad je film jeben!
si gledao?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju