Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
zoki_NRG:
nek ekipa ide na http://forum.teretana.net/
i neka citaju, ima puno puno korisnih savijeta oko prehrane i svega...
:headbang:
CoK:
--- Citat: marko209vx - 01 Prosinac, 2010, 23:30:38 ---e gledaj citam i nezdam dali da mu krenem objasnit neke stvari ili ne...jer vidim da cu uc u jos veci konflikt..
bikeru ako imas vremena i volje ja cu ti rado preporucit neke knjige u vezi organizma, treniranja, ljudiskih hormona pisana od strane strucnjaka, profesora sa raznih medicinkih fakulteta ali i sportasa. Pa kad to procitas vjerujem da ce ti neke stvari bit jasnije. ako oces javi se, mogu ti i posduit imam doma neke knjige jer redovito citam tu literaturu.
--- Kraj citata ---
e to je pozitivno razmisljanje wuuusaaaaahhh :toothy10:
konkretno tvoji postovi su jako informativni, pa nemoj tako lako odustat, bude cok moderiro ako treba :icon_thumright:
--- Citat: speed - 01 Prosinac, 2010, 23:33:21 ---ne vrijedi ti se prepirati tu,jer ce uvijek biti i bilo je onih koji znaju i oni koji se prave da znaju,ja licno nism ni procitao u ovoj temi ni 10 postova :icon_tongue: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ja sam citao, cak ima par njih koji su mi davali savjete preko msna
inace ja imam problema sa kilazom, mogu jesti koliko god a ne prima se...u 3g nisam jednu kg dobio, i sada u 2 tjedna nakon procitanih stvari u ovoj temi i savjeta nekolicine u 2 tjedna 3kg uz vjezbanje...to je napredak
marko209vx:
--- Citat: zoki_NRG - 01 Prosinac, 2010, 23:35:33 ---nek ekipa ide na http://forum.teretana.net/
i neka citaju, ima puno puno korisnih savijeta oko prehrane i svega...
:headbang:
--- Kraj citata ---
a sta kad ekipa tamo nema pojima, sve napuhani vodom bilderi, pravo znanje ce ti dat "treneri" u teretanu sa kupljenom diplomom vise trenerske skole sa difa u zagrebu koji imaju nastavu jedan puta mjesecno nedljeljom uvecer... i tako dvije godine :dontknow:
naravno ovo je sala
jopa:
zanima me dali je istina kao što se priča da je sa zgibovima najlakše nabit masu u leđa (JA NEZNAM MENE ZANIMA)
Misak:
--- Citat: jopa - 02 Prosinac, 2010, 00:25:51 ---zanima me dali je istina kao što se priča da je sa zgibovima najlakše nabit masu u leđa (JA NEZNAM MENE ZANIMA)
--- Kraj citata ---
ne jopa! treba napravit kompletna leđa... a masu ces postić prehranom bogatom ugljikohidratima i proteinima!
a zgibovi su samo još jedna vježba koju je poželjno napraviti u cijelom treningu! :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju