Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (46/955) > >>

Misak:

--- Citat: cameosb - 01 Prosinac, 2010, 23:19:07 ---80% prehrana

skinuo sam ja stomaka dosta bez 1km pretrcanog

--- Kraj citata ---

reci mu kako...

a ja idem spat!

marko209vx:
bikeru samo cu ti rec da onda ni pod koju cjenu ne jedes meso, jer ono sadrzi proteine, a od proteina ces se vodom natrpat a to ne zelis  :icon_thumright:

ja tesko da cu vise pisat u ovoj temi, jer je bezazleno nesto pisat a onda se javu ljudi koji pojma o pojimu nemaju u prave te budalom...ako nekom nesto treba neka poslje inbox rado cu mu pomoc.

a i pitam se sto admini rade na ovom forumu, ja bi neke odavna banirao jer im je doprinos ovom forumu nikakva a svojim pametnim postovima samo dizu frku...
 :hello:

vx:

--- Citat: Infernus - 01 Prosinac, 2010, 23:03:13 ---Imam ja pitanje...  :toothy11:

Znaci imam oko 184-186cm (nisam se mjerio neko vrijeme) i 86kg, ali to nisu misici nego dosta sala.

Kak sad da recimo malo to "dotjeram"  :icon_biggrin:
tj. kakve vjezbe, dal mogu doma nesto tipa sklekovi, trbusnjaci, improvizirani utezi itd il bas mora bit teretana (vjezbe na spravama)?
Kaj s prehranom itd...

--- Kraj citata ---

1.Za početak bi trebao bi izračunati koliko kalorija dnevno trebaš unijeti za održavanje organizma (vitalne funkcije). znači da ništa ne radiš, uzimaš dovoljno hrane i da si na istoj kilaži. Recimo npr. da je to 2200 kalorija. e pa sad bi trebao  unositi 3 dana po 500 kalorija manje,a četvrti dan normalno da ti se ne uspori metabolizam.
2.Iz prehrane skroz izbacit JUNK FOOD, i jesti hranu bogatu proteinima,  smanjiti unos ugljikohidrata.
3.Povećat broj obroka,jesti najmanje 5 puta dnevno.
4.Trčati ujutro na prazan želudac. trčati što više,najmanje 1h
5.Što se tiče anaerobnih vježbi,radi ih 3-4 puta tjedno po max 45 min, s manjim pauzama
6.Ne mršaviti više od 1kg tjedno!

pridržavaj se ovoga i sigurno ćeš smršaviti

marko209vx:

--- Citat: speed - 01 Prosinac, 2010, 23:26:35 ---a nemozes ga bannat radi gluposti :toothy11:

--- Kraj citata ---
e gledaj citam i nezdam dali da mu krenem objasnit neke stvari ili ne...jer vidim da cu uc u jos veci konflikt..
bikeru ako imas vremena i volje ja cu ti rado preporucit neke knjige u vezi organizma, treniranja, ljudiskih hormona pisana od strane strucnjaka, profesora sa raznih medicinkih fakulteta ali i sportasa. Pa kad to procitas vjerujem da ce ti neke stvari bit jasnije. ako oces javi se, mogu ti i posduit imam doma neke knjige jer redovito citam tu literaturu.

marko209vx:

--- Citat: speed - 01 Prosinac, 2010, 23:33:21 ---ne vrijedi ti se prepirati tu,jer ce uvijek biti i bilo je onih koji znaju i oni koji se prave da znaju,ja licno nism ni procitao u ovoj temi ni 10 postova  :icon_tongue: :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
pa vjeruj mi da bi ja volio da sam ko ti da nisam procitao.
ali uvjek zavirim jer smatram da dosta znam u vezi ove teme i rado cu nekome pomoc ako kulturno i s mozgom postavi pitanje...ali brate mili vise puta se zapitam cemu to.
 :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju