Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
pralas:
svaka cast ako mozes podici 100kg na benchu a imas 84kg :notworthy:
ja posto treba nabaciti masu,svi su mi rekli da trebam podici vecu masu manje puta i da tako probijem ustvari odredeni prag...
tako sam i poceo,i npr. nesto sto sam prije mogao 40kg podici polako sam poceo sve vecu tezinu stavljati i probijati granicu te sam sada dosao na 55kg...
PROOF:
gle dok ti 100 grama salame pilecih prsa ima cca 15 g proteina a mjerica proteina u prahu 30 g ima cca 20-25 g proteina.... :headbang: moglo bi se tu pisat svega i svacega.... ja sam zadovoljan njima...
ja sam jos uvjek za onu "nije bitna tezina nego mind-muscle veza" i pravilno izvodenje vjezbi.. ugl ja radim bench sa bucicama od 22,5 kg...
a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee definicija vise ponavljanja manja tezina a masa vec tezina manje ponavljanja......samo to neeeeeee... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: kosa mi se dize...
cameosb:
--- Citat: PROOF - 23 Studeni, 2010, 21:39:27 ---gle dok ti 100 grama salame pilecih prsa ima cca 15 g proteina a mjerica proteina u prahu 30 g ima cca 20-25 g proteina.... :headbang: moglo bi se tu pisat svega i svacega.... ja sam zadovoljan njima...
ja sam jos uvjek za onu "nije bitna tezina nego mind-muscle veza" i pravilno izvodenje vjezbi.. ugl ja radim bench sa bucicama od 22,5 kg...
a neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee definicija vise ponavljanja manja tezina a masa vec tezina manje ponavljanja......samo to neeeeeee... :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: :angry9: kosa mi se dize...
--- Kraj citata ---
pa recimo da je tako, ali bar 8 puta kad si na masi, tu u biti prehrana ima najvecu ulogu, i molim te ne dizi te proteine u nebo, prestani ih piti pa ces vidjeti sto ce biti, to je DODATAK
pralas: dizao sam 115 kad sam forsirao, ali to je nepotrebno
nacin ti je da svaki tjedan podignes bar za kilu max tezinu, tako sam ja picio
Misak:
--- Citat: cameosb - 23 Studeni, 2010, 21:38:03 ---kasnije se to tek shvati
--- Kraj citata ---
da je barem meni to neko objasnio kad sam sa 13 god poceo vjezbat!
pralas:
--- Citat: PROOF - 23 Studeni, 2010, 21:39:27 ---
--- Kraj citata ---
nezz ja sam radio da mogu napraviti 10-12 ponavljanja i onda su mi sve rekli da stavim vecu tezinu i da radim serije po 5-6 puta :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju