Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (30/955) > >>

charnel:

--- Citat: marko209vx - 27 Studeni, 2010, 19:14:05 ---tocno, radi se o hipertrofiji misica, tj konstantnim radom i "kidanjem" misica dolazi do pojacane sinteze bjelancevina (proteina) sto onda dovodi do hipertrofije, tj izgradnje mislicnjih stanica  :icon_thumright:

@charnel nisam mislio na vodu ili mlijeko, drugo nesto :)

--- Kraj citata ---
aha  :) nisam dobro procitao

marko209vx:

--- Citat: brijac - 27 Studeni, 2010, 19:04:37 ---marko koja je onda tvoja preporuka,znaš i sam da je najbolja motivacija ako počnepš trenirat ,a već nakon kratkog vremena se vide prvi rezultati,ja bih bio zadovoljan da uspijem skupit 10 kg,al ne sala.trenutno 175cm,65kg

--- Kraj citata ---
nravno da je to poticaj, ali moras i znati da nesmijes odustati ako nakom mjesec dana ne budu vidljivi rezulatati, masa njih odustane u prvom mjesecima jer ne vide pomaka na tijelu, razlog je jednostavan, jer mi svaki dan gledamo svoje tijelo i slabo zamjecujemo promjene. najbolje bi bilo da se slikas u kroz odredneni period i tako ces najbolje zamjetiti napredak  :icon_thumright:

po tvojoj kilazi i visini predpostavljam da si vjer ektomorf, tj "mrsava" izgleda sto znaci da imas brz metaboljizam ili da ne jedens dovoljno :D. predpostavit cemo da je ovo prvo. Moja preporuka ti je da uzimas neki whey poslije treninga, ali da prije svega sredis prehranu, tj povecas unos ugljikohidrata (pasta, kruh integralni, zobene pahuljice, krumpir...) ali i proteina (piletina, razno meso, jaja, svjezi sir,tunjevina, razne zitarice, orasi itd) i da to pokusas razbit u sto vise obroka, da ti tijelo izbjegne katabolicko stanje, drugim rijecima da si uvijek sit! i najvaznija stvar kod ektomorfa je dorucak, cim se ustanes napuniti tijelo hranom, proteinima i ugljkohidratima. Preporucam ti da ujutro uzmes zobene sa mjericom proteina.

brijac:

--- Citat: marko209vx - 27 Studeni, 2010, 19:22:17 ---nravno da je to poticaj, ali moras i znati da nesmijes odustati ako nakom mjesec dana ne budu vidljivi rezulatati, masa njih odustane u prvom mjesecima jer ne vide pomaka na tijelu, razlog je jednostavan, jer mi svaki dan gledamo svoje tijelo i slabo zamjecujemo promjene. najbolje bi bilo da se slikas u kroz odredneni period i tako ces najbolje zamjetiti napredak  :icon_thumright:

po tvojoj kilazi i visini predpostavljam da si vjer ektomorf, tj "mrsava" izgleda sto znaci da imas brz metaboljizam ili da ne jedens dovoljno :D. predpostavit cemo da je ovo prvo. Moja preporuka ti je da uzimas neki whey poslije treninga, ali da prije svega sredis prehranu, tj povecas unos ugljikohidrata (pasta, kruh integralni, zobene pahuljice, krumpir...) ali i proteina (piletina, razno meso, jaja, svjezi sir,tunjevina, razne zitarice, orasi itd) i da to pokusas razbit u sto vise obroka, da ti tijelo izbjegne katabolicko stanje, drugim rijecima da si uvijek sit! i najvaznija stvar kod ektomorfa je dorucak, cim se ustanes napuniti tijelo hranom, proteinima i ugljkohidratima. Preporucam ti da ujutro uzmes zobene sa mjericom proteina.

--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: to sam htio čuti

loris46:
nakon treninga proteine pijem sa mlijekom i glukozom..ako je to na sta mislis.. :dontknow:

pralas:

--- Citat: marko209vx - 27 Studeni, 2010, 18:43:29 ---sta drugo si uzeo?  ???

--- Kraj citata ---
uzeo sam multipower muscle formula 80 evolution
4 component protein complex

pito sam lika sta je to i on mi rekao da 2 proteina koja brzo djeluju i 2 sporo,pije se 2 sata prije ili poslije trening...okus cokolade...
mjesam na 4 deci mlijeka stavim 2 zlice one za juhu jesi(velike)...

jel ima netko iskustva s ovim,jel valja?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju