Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (24/955) > >>

dumasvk:
cameo ajd ako ti nije teško da kad uhvatiš malo vremena da mi napišeš što strogo nije preporucljivo za jesti a sto se preporuca za skidanje trbusnog sala, i konkretno koje da vjezbe radim koliko kg,koliko vremenski na dan,znaci ono bas u detalje.I jos jednom napominjem nisu mi potrebni super kul misici nego jednostavno da malo oblikujem tijelo i poravnam trbuh. pozdrav

loris46:

--- Citat: marko209vx - 26 Studeni, 2010, 12:20:30 ---vidi se da ste svi od reda puni iskustva  ::) ali nmvz  :)

salo na trbuhu je kako se kaze najtvrde salo i u vecini slucajeva kod ljudi je to genetski predodredeno tzv "Dječje salo". To salo nece ic dolje nikakvim trbusnjacima, trbusnjacima ces izgraditi trbusne misice ali da bi oni dosli do izrazaja moras svu masnocu s trbuha skinuti. To se skida iskljucivo dobrom i kvalitetnom prehranom, znaci maximalno izbacis UH a trpas tijelo proteinima, pozeljno je jesti cisto meso. Najbolje rezultate u skidanju toga sala daje anaerobni trening na PRAZAN ŽELUDAC. Razlog je jednostavan, kod aerobnog trenigna tijelo trazi veliki izbor energije, a mi energiju unosimo u tijelo pomocu hrane, tj eunosom ugljikohidrata. i sad ako ti zaustavis taj unos tijelo ce i dalje traziti energiju i pocet ce "jest samo sebe" tj trosit ce energiju skupljenu u samome tijelu u obliku sala i masnoće. Najbolji rezultat daje anaerobni trening ujutro na prazan zeludac, znaci ustanes, nista ne pojedes i odes odraditi kradio trening jedno 45 min, mozes trcati ali dovoljno je i brzo hodanje.

ako si u mogucnosti uzimati neke preparate kupi si L-carnitin (pozeljno je u tekucem stanju) on poboljsava izgaranje masti. Za one malo vise hard core u ponudi se moze naci Efedrin. Za decke "no limits" uvijek ostaje winstrol :P

stay tuned

--- Kraj citata ---
:icon_thumright:

covijek je sve rekao..tako da tu nema puno filozofije..

marko209vx:
inace da vam netko iskusan napise program prehrane i treniranja kosta 50e, i nitko ko se se stvarno razmunje u detalje to nece napraviti đabe...za sve ostale tu je internet a na njemu ima i vise nego korisnih informacija i potrudite se, izdovijte par sati, cackajte po forumima sve pise  :dontknow:

Misak:

--- Citat: marko209vx - 26 Studeni, 2010, 15:31:07 ---inace da vam netko iskusan napise program prehrane i treniranja kosta 50e, i nitko ko se se stvarno razmunje u detalje to nece napraviti đabe...za sve ostale tu je internet a na njemu ima i vise nego korisnih informacija i potrudite se, izdovijte par sati, cackajte po forumima sve pise  :dontknow:

--- Kraj citata ---

da je netko htio detalje nebi pitao na ----MojSkuter---- forumu!

marko209vx:

--- Citat: Misak - 26 Studeni, 2010, 15:36:16 ---
da je netko htio detalje nebi pitao na ----MojSkuter---- forumu!

--- Kraj citata ---
citiram ovog decka sta je napisao:

"cameo ajd ako ti nije teško da kad uhvatiš malo vremena da mi napišeš što strogo nije preporucljivo za jesti a sto se preporuca za skidanje trbusnog sala, i konkretno koje da vjezbe radim koliko kg,koliko vremenski na dan,znaci ono bas u detalje.I jos jednom napominjem nisu mi potrebni super kul misici nego jednostavno da malo oblikujem tijelo i poravnam trbuh. pozdrav"

::)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju