Ostalo > Razne offtopic teme :)

Teretana

<< < (23/955) > >>

Misak:

--- Citat: DJ_runner - 25 Studeni, 2010, 23:06:37 ---pozdrav!vidim da vas je jako puno koji se razumijete u teretanu, ja se ne razumijem i zato imam nekoliko pitanja.
Imam oko 180 cm i do prije nekih 3-4 mj sam imao oko 68 kg dakle bio sam mršav za svoju visinu ali evo do sada imam vec 77 kg (jbg otvorio mi se apetit) i veliki je problem sto mi sve te kile idu u trbuh,prsa i struk.mozete li mi preporuciti neke vjezbe koje bi mi pomogle rasporediti tezinu po cijelom tijelu.nije mi potrebno da imam neke super kul misice nego jednostavno da malo saniram ovo salo i prosirim ramena?

--- Kraj citata ---

cameo ti je dobro odgovorio!   
--- Citat: cameosb - 25 Studeni, 2010, 23:58:04 ---trbuh ne gubis s trbusnjacima nego prehranom
--- Kraj citata ---

smanji unos ugljikohidrata(kruh, tjestenina i takve stvari),kreni u teretanu, radi uz trening s utezima aerobni trening(ili trći) i budi uporan... jednom će krenuti!

marko209vx:
vidi se da ste svi od reda puni iskustva  ::) ali nmvz  :)

salo na trbuhu je kako se kaze najtvrde salo i u vecini slucajeva kod ljudi je to genetski predodredeno tzv "Dječje salo". To salo nece ic dolje nikakvim trbusnjacima, trbusnjacima ces izgraditi trbusne misice ali da bi oni dosli do izrazaja moras svu masnocu s trbuha skinuti. To se skida iskljucivo dobrom i kvalitetnom prehranom, znaci maximalno izbacis UH a trpas tijelo proteinima, pozeljno je jesti cisto meso. Najbolje rezultate u skidanju toga sala daje anaerobni trening na PRAZAN ŽELUDAC. Razlog je jednostavan, kod aerobnog trenigna tijelo trazi veliki izbor energije, a mi energiju unosimo u tijelo pomocu hrane, tj eunosom ugljikohidrata. i sad ako ti zaustavis taj unos tijelo ce i dalje traziti energiju i pocet ce "jest samo sebe" tj trosit ce energiju skupljenu u samome tijelu u obliku sala i masnoće. Najbolji rezultat daje anaerobni trening ujutro na prazan zeludac, znaci ustanes, nista ne pojedes i odes odraditi kradio trening jedno 45 min, mozes trcati ali dovoljno je i brzo hodanje.

ako si u mogucnosti uzimati neke preparate kupi si L-carnitin (pozeljno je u tekucem stanju) on poboljsava izgaranje masti. Za one malo vise hard core u ponudi se moze naci Efedrin. Za decke "no limits" uvijek ostaje winstrol :P

stay tuned

cameosb:
a sta sam ja rekao

uspio sam jedeci domaci sir svaki dan umjesto 2 obroka uz casu mlijeka i pola snite kruha skinuti 2 skoro 3 prsta sala u mjesec dana

bez pretrcanog kilometra

tako da bar kod mene, prehrana ima 90% uloge

steeef:
stene,ljudine ;)

moram komentirat ovog pzrana kataleniča,hehe
nit zgleda kak a još manje ima glas i pjesme...super su dok su na mute kak veli čok..

dečko se pravil pametan pa je popil i šamare ko curica prije par godina u vž.

vx:
bilo bi najbolje kada bi pročitali --->  http://forum.teretana.net/viewforum.php?f=10&sid=6f873aea70b7736d8c6493176a66f7ec

:)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju