Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Misak:
--- Citat: marko209vx - 26 Studeni, 2010, 15:39:13 ---citiram ovog decka sta je napisao:
"cameo ajd ako ti nije teško da kad uhvatiš malo vremena da mi napišeš što strogo nije preporucljivo za jesti a sto se preporuca za skidanje trbusnog sala, i konkretno koje da vjezbe radim koliko kg,koliko vremenski na dan,znaci ono bas u detalje.I jos jednom napominjem nisu mi potrebni super kul misici nego jednostavno da malo oblikujem tijelo i poravnam trbuh. pozdrav"
::)
--- Kraj citata ---
e sorry, nisam vidio... :icon_scratch:
taj koji takve informacije traži ovdje nije bas najbistriji!
--- Citat: marko209vx - 26 Studeni, 2010, 15:31:07 ---inace da vam netko iskusan napise program prehrane i treniranja kosta 50e, i nitko ko se se stvarno razmunje u detalje to nece napraviti đabe...za sve ostale tu je internet a na njemu ima i vise nego korisnih informacija i potrudite se, izdovijte par sati, cackajte po forumima sve pise :dontknow:
--- Kraj citata ---
kod mene u teretani možes to dobiti od vlasnika teretane (koji se nekad natjecao u bodybuildingu) besplatno, samo ga treba malo
zagnjaviti!
aj idem do gym-a! cao
junior:
prokleti snijeg....sad necu moc pjesice do teretane, a to mi je bilo cca 6-7 km dnevno hoda kad sam iso pjeske,.... :)
cameosb:
odradis trening do teretane hahaha
ja ode sad, meni je 5 minuta
junior:
to je za razgibat se, a i brze hodam pa malo se "topi" mast :)
cameosb:
mast se pocne topiti nakon nekih pola sata vjezbanja, dotad se trose zalihe energije ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju