Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
dumasvk:
pozdrav!vidim da vas je jako puno koji se razumijete u teretanu, ja se ne razumijem i zato imam nekoliko pitanja.
Imam oko 180 cm i do prije nekih 3-4 mj sam imao oko 68 kg dakle bio sam mršav za svoju visinu ali evo do sada imam vec 77 kg (jbg otvorio mi se apetit) i veliki je problem sto mi sve te kile idu u trbuh,prsa i struk.mozete li mi preporuciti neke vjezbe koje bi mi pomogle rasporediti tezinu po cijelom tijelu.nije mi potrebno da imam neke super kul misice nego jednostavno da malo saniram ovo salo i prosirim ramena?
ghostride666:
trbuh gubiš sa kvalitetnim trbušnjacima i ja ti radim na bench klupici jednu vježbu po meni naj za trbuh, legdneš na klupicu ali ne i sa nogama noge su u zraku i držiš se za klupicu i dižeš i spuštaš i dižeš noge, to ti je za doljnje trbušne mišiće, meni je ful pomoglo to i kombinacija dobrih trbušnjaka...naravno trebao bi i trčati da izgubiš salo...a za ramena i leđa, tj za trokut....
leđa - lat mašina ispred i iza glave, veslanje, dizanje šipke u pretklonu, leđa zgibovi, dizanje bučice na klupici za leđa
ramena - letenje u pretklonu, stojeće letenje, onaj kao sjedeči bench (ne znam kak se to točno zove), sajla, potisak bučice iznad glave (2 ruke)
cameosb:
trbuh ne gubis s trbusnjacima nego prehranom
radi malo jace treninge da potrosis to i da ti se primi sto si pojeo
nadam se da ste shvatili svi da je prehrana NO1
ghostride666:
dobro sad da će samo prehranom istesati tijelo i dobiti trbušnjake su čiste nebuloze....ja apsolutno ne pazim na prehranu, samo jedem puno i gledam jest dosta mesa....jbg j**** i čokolade, fast food i svakakva sranja i opet mi se svaki mišić vidi i kilaža mi ide gore i dole kako ja želim...to je i do samog čovjeka i metabolizma
cameosb:
mozes ti imati savrsene trbusnjake ali ako imas preko sala, dzaba ti
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju