Ostalo > Razne offtopic teme :)
Teretana
Misak:
--- Citat: cameosb - 25 Studeni, 2010, 15:33:53 ---hahaha
ja ode pojest picu i na trening
--- Kraj citata ---
i ja tako nesto, na X-icu za par kuna i udri...
marko209vx:
--- Citat: Misak - 25 Studeni, 2010, 15:21:49 ---opasan si ti neki igrac...
--- Kraj citata ---
ma kakvi, pa znas onu staru da se muda ne radaju u teretani :'(
Tino vxr:
marko,slažem se s tobom.. :D
ljudi,nemojte se hvalit s tome tko koliko podigne kg u teretani,glavno je da se pravilno radi,i s manjim kilažama isto možete napravit dobar trening..samo laganini.
ča se tiče bencha,ja sam radio tako da bi spuštao nekih 3-4 sec,i zatim dolje zadržim 1 sec,podizanje oko 2 sec..najviše rezultata sam tako postigao.
radio bi prvo ravno letenje,3 serije po 10,8,6 ponavljanja, tempo 3-0-3-0
ravni bench,3 serije 10,8,6 ponavljanja,tempo 4-1-2-1... radio bi letenje,npr. 10 ponavljanja i onda odmah bez odmora na bench,isto 10 pon. nakon toga bi napravio pauzu od 60 sec ...
prije ravnog letenja/bencha,radio bi kosi,a nakon ravnog radio bi kontrakosi..
Josip:
--- Citat: Misak - 25 Studeni, 2010, 14:44:20 ---pa to je ok, a ne onaj tamo gore, ko god da je, pise da 2 sekunde drzi sipku dolje... :laughing3: :laughing3:
ja se s tim ne zamaram toliko, radim kako mi se da i kako mogu!
--- Kraj citata ---
samo sam ti reka kako ja radim i kako mi najvise pase, a ti to mozes ismijavat koliko oces
poanta je da se veci ucinak postigne s manjim tezinama tj podizanjem max tezine u pravilnoj formi
i da mi serija traje izmedu 45 i 70s
Misak:
--- Citat: Josip - 25 Studeni, 2010, 22:56:45 ---samo sam ti reka kako ja radim i kako mi najvise pase, a ti to mozes ismijavat koliko oces
poanta je da se veci ucinak postigne s manjim tezinama tj podizanjem max tezine u pravilnoj formi
i da mi serija traje izmedu 45 i 70s
--- Kraj citata ---
ok majstore, samo daj!
--- Citat: cameosb - 25 Studeni, 2010, 22:55:13 ---gnjevnim
sorry morao sam izreci tu rijec, nisam ju dugo napisao
--- Kraj citata ---
:rofl1: :rofl1: :rofl1: :rofl1:
de idem spat! cao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju