Tehnički kutak > Tuning skutera
Prerada cilindra 180lc
bosko_matica:
--- Citat: SRAD - 01 Veljača, 2011, 19:27:41 ---Nije loše, usisni dio treba još obraditi i oblikovati da ima bolji protok jer ovako nema puno funkcije. Isto važi i za ispušni kanal. Širenje kanala na samom izlazu bez da promjeniš površinu samog kanala i timinge nema puno doprinosa u snazi. Naravno za još bolje rezultate se treba još dosta raditi isto tako i klip.
--- Kraj citata ---
Na koji usisni dio mislis( na ulazak prema preljevnim kanalima,transfer?? ) ili da povecam rupu na samoj "piksi" cilindra( dio ispod lamelica )....ispusni je siren cijelom duzinom samo na slici malo retardirano izgleda, ali bas sami tajminzi nisu dirani... Ak moze kakav strucan odgovor :laughing7:,jel potrebno dizat tajminge za serijski auspuh ili eventualno ako ikad sjedne kakav jolly 180 ili pm59 ? ? ? Nista jace, jer ce tak to bit samo kežualac za po kvartu i na kavu otic, a ovo sam radio cisto da malo prodise... :d
klip je isto napravljen(al se isto nadam da ce mozda novi jednom doc pa...):
SRAD:
--- Citat: bosko_matica - 01 Veljača, 2011, 19:43:54 ---Na koji usisni dio mislis( na ulazak prema preljevnim kanalima,transfer?? ) ili da povecam rupu na samoj "piksi" cilindra( dio ispod lamelica )....ispusni je siren cijelom duzinom samo na slici malo retardirano izgleda, ali bas sami tajminzi nisu dirani... Ak moze kakav strucan odgovor :laughing7:,jel potrebno dizat tajminge za serijski auspuh ili eventualno ako ikad sjedne kakav jolly 180 ili pm59 ? ? ? Nista jace, jer ce tak to bit samo kežualac za po kvartu i na kavu otic, a ovo sam radio cisto da malo prodise... :d
--- Kraj citata ---
Mislio sam na otvor na usisnoj strani, taj koji si obrađivao. Da ako želiš malo više snage poželjno je malo timing ispuha promjeniti bez obzira na serijski ispuh.
gun_rider:
--- Citat: marinfxr - 23 Studeni, 2010, 14:43:35 ---stipe znam sve sta si mi reka ali mi e bilo glupo opet tebe zvat jel san te i ovako previse satra sa pitanjima i glupostima pa sam isao potrazit negdje drugo pomoc :toothy9: da tebe ne pilan i kupio sam novi semering blok ja mislim da se tako zove oni gumeni nosac on mi e puka pa mislim da mi radi njega ide motor u krivo malo pa kad vec skidam masinu onda san mislia malo taj cilindar sredit :) i uzet cu novi remen oni mi e los i kugle sam nove uzea 13.5 i bateriju san nabavia pa san mislia malo masinu sredit kolko mogu sredia san ono sta mi e ispadalo tocno onako ko si reka stvar po stvar i skini ocisti vrati stegni
--- Kraj citata ---
centralni selen...i neće ti se motor zbog njega krivit...on je tu da ublaži vibracije mašine...
ako ti se mašina krivi to je vjerovatno do potrošenih teflonskih piksni u nosaču mašine...imaju 4 komada, koštaju 50-ak kuna, jednostavno ti je za prominit, netribaš skidat mašinu...skineš bočne plastike, odvidaš nosač mašine sa bloka i rame, izvadiš ga kompletnog vani...izbiješ stare piksne i staviš nove...dobro ih namašćaj unutra i vrati gumene brtve jer zna uć vode, ruzina pojede osovine koje idu kroz nosač pa se to sve skupa brzo potroši...
ako i dalje nije ravan...ili ti je kriv nosač ili ti je kriva rama...
SPecial:
--- Citat: SRAD - 02 Veljača, 2011, 00:08:03 ---Mislio sam na otvor na usisnoj strani, taj koji si obrađivao. Da ako želiš malo više snage poželjno je malo timing ispuha promjeniti bez obzira na serijski ispuh.
--- Kraj citata ---
A koliko ga treba podignuti,milimetar?
CoK:
boško, jako lijepo :icon_thumright:
--- Citat: SPecial - 02 Veljača, 2011, 01:23:05 ---A koliko ga treba podignuti,milimetar?
--- Kraj citata ---
2,3...ovisno o tajmingu kojeg trebas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju