Tehnički kutak > Tuning skutera

Prerada cilindra 180lc

<< < (4/8) > >>

i_ja_tebi:

--- Citat: animatrix - 22 Studeni, 2010, 20:27:58 --- imas u faq i uradi sam puno toga objasnjeno

--- Kraj citata ---
mene isto zanima ali jedna mi stvar nije jasna tu niste napisali koliko triba sirit kanale koliko mm mm jer ovo tu nista nzn ako ne napisete neke mire i pomogucnosti tocne jer ovo tu nsita neznaci ovako samo mos cilindar zak**ra* brusit i usrat!!

ivanm:
lakše malo ;)

CoK:

--- Citat: i_ja_tebi - 01 Veljača, 2011, 17:07:18 ---mene isto zanima ali jedna mi stvar nije jasna tu niste napisali koliko triba sirit kanale koliko mm mm jer ovo tu nista nzn ako ne napisete neke mire i pomogucnosti tocne jer ovo tu nsita neznaci ovako samo mos cilindar zak**ra* brusit i usrat!!

--- Kraj citata ---
mozes ih prosiriti onoliko koliko hoces, mjera tu nema...bitno je da ostane prostora za brtvu

samim sirenjem kanala se ne dobiva nista

bosko_matica:
evo jos koja slika pa ak znaci kaj, jednostavno dosta (dal učinkovito to cu tek vidjet  :hmh:) :::

(za kolko je sireno)

SRAD:

--- Citat: bosko_matica - 01 Veljača, 2011, 18:52:16 ---evo jos koja slika pa ak znaci kaj, jednostavno dosta (dal učinkovito to cu tek vidjet  :hmh:) :::

--- Kraj citata ---

Nije loše, usisni dio treba još obraditi i oblikovati da ima bolji protok jer ovako nema puno funkcije. Isto važi i za ispušni kanal. Širenje kanala na samom izlazu bez da promjeniš površinu samog kanala i timinge nema puno doprinosa u snazi. Naravno za još bolje rezultate se treba još dosta raditi isto tako i klip.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju