Tehnički kutak > Tuning skutera
Prerada cilindra 180lc
SRAD:
--- Citat: marinfxr - 22 Studeni, 2010, 21:37:19 ---pa da to si dobro rekao u mene je sve spremno za radit cilindar ali me strah da nesto ne zeznem :(
--- Kraj citata ---
Marine, šta te interesira :icon_biggrin: Pa već si uživo dobio savjete oko tuninga SP-a. Prvo sredi bitnije stvari na svom SP-u pa se tek onda cilindar i klip ;)
CoK:
evo sto je vazno kod sirenja kanala cilindra...da se prerade blokovi da se poklapaju bridovi kanali / bloka
bilo bi dobro preraditi i brtvu koja dolazi izmedu cilindra i bloka, suziti je da ne viri na spojevima prema unutra
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
marinfxr:
stipe znam sve sta si mi reka ali mi e bilo glupo opet tebe zvat jel san te i ovako previse satra sa pitanjima i glupostima pa sam isao potrazit negdje drugo pomoc :toothy9: da tebe ne pilan i kupio sam novi semering blok ja mislim da se tako zove oni gumeni nosac on mi e puka pa mislim da mi radi njega ide motor u krivo malo pa kad vec skidam masinu onda san mislia malo taj cilindar sredit :) i uzet cu novi remen oni mi e los i kugle sam nove uzea 13.5 i bateriju san nabavia pa san mislia malo masinu sredit kolko mogu sredia san ono sta mi e ispadalo tocno onako ko si reka stvar po stvar i skini ocisti vrati stegni
Kamba:
--- Citat: marinfxr - 23 Studeni, 2010, 14:43:35 ---:toothy9: kupio sam novi semering blok ja mislim da se tako zove oni gumeni nosac on mi e puka
--- Kraj citata ---
...selen blok... :icon_thumright:
marinfxr:
hvala :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju