Tehnički kutak > Garaža
Gotov tuning Sportcitya 2T!!
maminjo:
--- Citat: igor.sb - 30 Studeni, 2010, 14:11:17 ---LOL koje ti teorije imas, a nisi ni imao polini bocicu, polini bocica je bijela (nije prozirna) i vidi se na slici, da natocis plavo ulje bocica ostaje i dalje bijela i crte se fino vide i s marsa i kolicina ulja
objasnjavas nekom kak da sipa, a toci mjesavinu vec 2 god :dontknow:
--- Kraj citata ---
prvo bočica na interentu meni izgleda drukčije, a drugo nikom ja niš ne objašnjavam i ne pametujem neg raspravljam kak ja to sad radim, jer mi je sve to novo.
ivanm:
prvo ta bočica je meni prevelika..
po meni je naj ovo kaj je alfa reko, ljekarnička bočica od 1 dl i mir..
CoK:
pa i nije velika bocica, a dosta je prakticna...svako ima svoj nacin :dontknow:
ovo sa spricom je isto ok, za onoga ko se zadrzava 10min na benzinskoj...svaki pun vuc spricom ulje iz kantice...tak imas dvije stvari ispod sica a ovako jednu
sto se tice flase, isti vrag ko i bocica samo home made
...i cok ima bocicu :)
karlo.sb:
--- Citat: maminjo - 30 Studeni, 2010, 19:45:14 ---prvo bočica na interentu meni izgleda drukčije, a drugo nikom ja niš ne objašnjavam i ne pametujem neg raspravljam kak ja to sad radim, jer mi je sve to novo.
--- Kraj citata ---
ja sam samo htio objasniti kako pravljenje mjesavine moze biti vrlo jednostavna, bez kanistera i bez nosenja bespotrebne kolicine ulja :dontknow:
maminjo:
--- Citat: karlo.sb - 30 Studeni, 2010, 21:34:21 ---ja sam samo htio objasniti kako pravljenje mjesavine moze biti vrlo jednostavna, bez kanistera i bez nosenja bespotrebne kolicine ulja :dontknow:
--- Kraj citata ---
Gle ak je ta bočica od polinija stvarno dobra i ak se dobro vidi kaj piše kaj je puna ulja onda super, nije uopće skupa, a može sigurno trajati i biti korisna...u svakom slučaju djeluje mi bolje neg bočica iz ljekarne...... :icon_scratch: :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju