Tehnički kutak > Garaža
Gotov tuning Sportcitya 2T!!
vktr:
--- Citat: CoK - 30 Studeni, 2010, 21:27:41 ---pa i nije velika bocica, a dosta je prakticna...svako ima svoj nacin :dontknow:
ovo sa spricom je isto ok, za onoga ko se zadrzava 10min na benzinskoj...svaki pun vuc spricom ulje iz kantice...tak imas dvije stvari ispod sica a ovako jednu
--- Kraj citata ---
ne treba vuć, dok sam još bio na šprici imao sam taktiku da izvadim onaj dio od šprice kaj se gura i naliješ unutra i onda vratiš i špricneš, ugl brzo je to išlo,
ali sad sam se skinuo sa šprice i direkt iz boče tocim po oznakama deci i moram reć da mi je sad bolje
animatrix:
hahha nije tebi lako xD
dusVu:
zasto da bude jednostavno kad moze bit komplicirano :toothy9: btw ljep skut , nediraj oko stylinga nista :headbang:
vanjossi:
prijedlog
kupis na ini malu bočicu ulja, to proliješ :icon_biggrin: ili sipas u kosilicu, i ostane ti ta bočica, koja ima prozirnu baždiranu oznaku koliko ulja. mislim da ima 2 dcl
ivanm:
ma te inine bočice sline... jednom kad ju otvoriš stalno ti slini ispod sica.. mora biti u strogo okomitom položaju.. ako ideš jače zategnuti, preskoči poklopac.. :angry7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju