Tehnički kutak > Garaža
Gotov tuning Sportcitya 2T!!
_r0bi_:
...evo ja bas isto neki dan izbacio uljnu pumpu van i ubacio kesler set za vodenu...auuuu saugavo sam pravit mjesavinu..... :angry7: :angry7: :laughing7: al to je samo stvar navike :icon_thumright:
...sad doma je uredu zamijest u karnisteru a kako kad na dalje idem pa trebam putem sipat supice sta onda prvo ulje pa gorivo ili gorivo pa ulje...po meni bi ova prva solucija bila bolja sta vi kazete :icon_scratch:
...sorry za upadanje u temu ko padobranac
ivanm:
svejedno jer se ulje topi u benzinu u trenu. Ak se maminju neda to, nabavit cemo drugu remenicu, malo ju podmazat i ukljucit pumpu.
_r0bi_:
--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2010, 22:35:12 ---svejedno jer se ulje topi u benzinu u trenu.
--- Kraj citata ---
...aha oki doki hvala na odg... :notworthy: :icon_thumright:
...btw...ivane imas pm ak ti nije problem odg... :laughing7:
maminjo:
--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2010, 22:35:12 ---svejedno jer se ulje topi u benzinu u trenu. Ak se maminju neda to, nabavit cemo drugu remenicu, malo ju podmazat i ukljucit pumpu.
--- Kraj citata ---
Nek sad bude ovak, pa ćemo vidjeti kak bum se navikavo.........Eee kad sam reko frendu da možda i on bude moro miješat........gledo me blentavo :icon_scratch: i ono 'KAJ-MJEŠATI', moram neš mjeriti, pa kaj si ti skrenuo, ja mješam jedino vino i mineralu, a i to mi se nekad neda pa zamolim konobara da mi napravi gemišt :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
ivanm:
buš se naviknul... to ti je ko da te ostavi plavuša a zaljubi se u tebe crnka... navikneš se...
pogotovo ak misliš da stavimo 19 karb... onda se uzme 19 phbg bd..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju