Tehnički kutak > Garaža

Gotov tuning Sportcitya 2T!!

<< < (10/17) > >>

ivanm:
ma zglodalo se, okolo sve puno mjedene špene...di si našo tak mali kavez?
na 50-ki je to mala osovina, neznam jel više od 8 mm

maminjo:
znači svi više manje predlažete da sam miješam ulje i bengu i izvadim uljnu pumpu van, malo me to prca mješanje ali bum se naviko.

ivanm:
ja ovak radim... imam karnister doma i dam ga ženi da natoči 5 litara benzina.. ona mi to donese doma i ja u garaži napravim mješavinu i točim kroz lijevak..
prvih par puta ti bude tlaka al navikneš se i čak ti bude fora..

maminjo:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2010, 21:25:55 ---ja ovak radim... imam karnister doma i dam ga ženi da natoči 5 litara benzina.. ona mi to donese doma i ja u garaži napravim mješavinu i točim kroz lijevak..
prvih par puta ti bude tlaka al navikneš se i čak ti bude fora..

--- Kraj citata ---

Ja da ženi velim da mi natoči 5 litara benzina u kanistar da ću sam miješati smjesu, :icon_scratch: :icon_scratch: rekla bi mi dal sam na nekim drogama :drunken_smilie: ili kaj mješam drogu u garaži da će mi zvati muriju :laughing11: :laughing11: :laughing3: :laughing1: :laughing11: :laughing11:

CoK:

--- Citat: ivanm - 29 Studeni, 2010, 21:08:33 ---ma zglodalo se, okolo sve puno mjedene špene...di si našo tak mali kavez?
na 50-ki je to mala osovina, neznam jel više od 8 mm

--- Kraj citata ---
istog je promjera i na BB (8mm)

lezajeve sam nasao na poslu par komada, takoder se daju ugraditi umjesto piksi bendixa jer je promjer isti (i u bloku i u deklu) :icon_thumright:

ako ne zelis mjesati, i hoces mjesalicu, imam taj zubcanik doma pa ako te zanima javi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju