Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Desno staklo za gileru runner 50 sp mi treba,jer zna netko gdje ima za kupit u zg-u i koliko kosta hvala runner je 2007g
da mislim na staklo od retrovizora,a jer ima negdje original za kupit u zg-u
mislim da nemozes kupiti posebno staklo nego moras cijeli retrovizor a on ti je 220 kn!staklar ti napravi bolje od originala meni je radio!
A kako se onda uopce to staklo stavlja unutra,ako ga dam radit kod staklara?
Ovdje sam nedavno na motoru dao izradit i ugradit staklo za lijevi retrovizor. Izgleda kao original, a platio sam 70kn.http://www.srsekcentar.hr/
previše to se napravi za puno manje novaca!
Mozda u SB, ali ne u ZGOvo mi je u susjedstvu i nisam morao trazit negdje drugdje i dolazit tamo. Jos najbolje od svega - dosao sam tamo u petak u 16h i bio gotov u 16:15.Drugdje su cijene 50-100kn, a tih 20kn bi potrosio na bengu do tamo i nazad
to je ja sam oba retrovizora platio 30 kn
U ZG za 30 kuna ne mozes kupit ni novcanicu od 20 kn
a cuj vjerujem da mozes samo treba njuskati i traziti a kome se to dns da i ko ima vremena za to!
Zamisli da u vrijeme prometne guzve (a u ZG je to uvijek) moras vozit (autom) sat vremena (mozda i vise) u jednom i toliko u drugom smjeru i sve to zbog "ustede" od 20tak kuna u slucaju jednog stakla retrovizora. Usteda je pod navodnicima zato jer ces potrosit benzina puno vise nego sto ces ustedit. O izgubljenom vremenu i zivcima da i ne pricam...