Tehnički kutak > Tuning skutera
što je bolje?
igor.sb:
--- Citat: vuk - 07 Studeni, 2007, 17:37:58 ---e sad baš i nevjerujem da su rr i tt toliko bolji od zx
--- Kraj citata ---
tt sigurno nije, ako gledamo po cijeni
a zx i rr su isti k...
i cemu ovakve teme :binkybaby: :binkybaby:
replcnt:
joj, razlika cjene je ono za 300 kuna, da, ona folija što odlijepi se, čak se zna istopiti od temperature, a ti što si složio zx-a da se čuje ko serijski?
šta si stavljo u njeg spužve :laughing3: nađi si nekog ko ima tt pa usporedi svoj zx i tt, zx prdi ko kad mom skineš ispuh skroz :headbang:
no svejedno
za autora: sva 3 spuha su dobra, da nevaljaju nebi se prodavali nit pravili, stim da češ malo teže nać rr, al ima ga tu i tamo na lagerima.
i ovakvih tema ima 10000 na forumu. evo odma jedna ispod
igor.sb:
--- Citat: replcnt - 07 Studeni, 2007, 18:34:40 ---joj, razlika cjene je ono za 300 kuna, da, ona folija što odlijepi se, čak se zna istopiti od temperature, a ti što si složio zx-a da se čuje ko serijski?
šta si stavljo u njeg spužve :laughing3: nađi si nekog ko ima tt pa usporedi svoj zx i tt, zx prdi ko kad mom skineš ispuh skroz :headbang:
no svejedno
za autora: sva 3 spuha su dobra, da nevaljaju nebi se prodavali nit pravili, stim da češ malo teže nać rr, al ima ga tu i tamo na lagerima.
i ovakvih tema ima 10000 na forumu. evo odma jedna ispod
--- Kraj citata ---
inace pokazi malo postovanja prema slowrideru a ne nazivati ga ''a ti''
ako ne znas u prigusivacu se nalazi vuna, i rijesenje buke se napravi vrlo jednostavno stavis duzi prigusivac
btw...tt ono sto sam ja cuo prdi nenormalno po tom alu topicu
i nemos uspoređivati neki tt sa recimo nekim starim zx-om koji mozda ni nema nikakve vune, a mozda se i drugi motor vrti vise na zx nego tvoj sa tt-om i eto jaceg zvuka
btw...sto si ne kupis one prigusivace u boji, pa malo kemijas recimo crveni izgleda lijepo :icon_thumright:
neer:
ma neka se dere....i treba da nas vi cuju---eh da je kod nas tih prigusivaca u boji da ima za kupit to cudo...a narucivanje je kod nas shebano rijeseno...zato ne serite i ostavite na miru te prigusivace...prvo traziite spuh 600 godina pa ka dga nadjete niste zadovoljni decki ...moj moto je kupuj provjereno...a zx je provjeren i svidja mi se...ali tp nardo bi mi bolje odgovarao...ali nezalima se
replcnt:
inace pokazi malo postovanja prema slowrideru a ne nazivati ga ''a ti''
ako ne znas u prigusivacu se nalazi vuna, i rijesenje buke se napravi vrlo jednostavno stavis duzi prigusivac
btw...tt ono sto sam ja cuo prdi nenormalno po tom alu topicu
i nemos uspoređivati neki tt sa recimo nekim starim zx-om koji mozda ni nema nikakve vune, a mozda se i drugi motor vrti vise na zx nego tvoj sa tt-om i eto jaceg zvuka
btw...sto si ne kupis one prigusivace u boji, pa malo kemijas recimo crveni izgleda lijepo :icon_thumright:
[/quote]
da, budem, plavi, dok se motor ofarba, 150kn dođe
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju