Tehnički kutak > Tuning skutera

što je bolje?

<< < (3/3)

SlowRider:
Nek zove kako hoce ne dira mene to.

Steta sto nemam filmic da dokazem svoju tvrdnju, ali nisam dugo imao auspuh kod sebe.
Moj ZX nije prdio, vec je zujao zzzzz konstantni visokofrekventni zvuk.

speed:

--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 21:07:27 ---Nek zove kako hoce ne dira mene to.

Steta sto nemam filmic da dokazem svoju tvrdnju, ali nisam dugo imao auspuh kod sebe.

--- Kraj citata ---
ljudi vi ne mozete vjerovat koja je razlika u duzini topa,meni je bio jako kratak i jucer sam upalio skut sa duzim topom,skut vise ne prdi nego ima onaj visoko frekventan zvuk,bas mi se sad svidja,ode prijasnje buke spuha me je znala bolit glava na duzim relacijama

C.L.:
Što fali zvuku TT-a?....o njemu nisam nikad niš dobro čuo,a sasvim me ugodno iznenadio i po performansama i po odličnom zvuku koji je puno ljepši nego ZX-ov.

replcnt:

--- Citat: C.L. - 07 Studeni, 2007, 21:22:19 ---Što fali zvuku TT-a?....o njemu nisam nikad niš dobro čuo,a sasvim me ugodno iznenadio i po performansama i po odličnom zvuku koji je puno ljepši nego ZX-ov.

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
ISTINA
bravo stari

SlowRider:

--- Citat: speed - 07 Studeni, 2007, 21:15:16 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Studeni, 2007, 21:07:27 ---Nek zove kako hoce ne dira mene to.

--- Kraj citata ---
ljudi vi ne mozete vjerovat koja je razlika u duzini topa,meni je bio jako kratak i jucer sam upalio skut sa duzim topom,skut vise ne prdi nego ima onaj visoko frekventan zvuk,bas mi se sad svidja,ode prijasnje buke spuha me je znala bolit glava na duzim relacijama

--- Kraj citata ---

Zato Yasuni ima duge topove i njihovi auspusi su medju najtisima. Technigas takodjer.
Na duzim relacijama stvarno boli glava od buke jer pocinje iritirati.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju