Tehnički kutak > Tuning skutera

što je bolje?

(1/3) > >>

amstelsp:
ŠTO JE BOLJE OD LEO VINCE AUSPUHA? ZX ILI RR? ili možda TT? koja je točno razlika jer je tt dosta jeftiniji od zxa????
hvala

SlowRider:

--- Citat: amstelsp - 07 Studeni, 2007, 13:36:16 ---ŠTO JE BOLJE OD LEO VINCE AUSPUHA? ZX ILI RR? ili možda TT? koja je točno razlika jer je tt dosta jeftiniji od zxa????
hvala

--- Kraj citata ---

Svaki radi drukcije, neki daje mrvicu bolji start, neki malo vise krajnje.

RR>ZX>TT  tako bi islo od najboljeg, ali to su male razlike, koje se ipak osjete kada se sve dobro nastima.

Mozes ti imati 3 puta bolji auspuh od ZX-a, ali ako je skuter dobro slozen sa ZX-om, mozes se slikati da imas neznam sta...

Evo primjer: imas ZX-a, a ja ZX6R-a bez svijecica, i ti ces naravno biti brzi u svemu ;D

Ako je za Runnera 50, RR ili ZX. Sa RR-om bi mogao imati malo vecu krajnju.

replcnt:
isto sranje samo drugo pakovanje!!!!   ja sam se savjetovo sa čovjekom gdje sam kupovo, prije 20 dana sam kupio TT, odličan :icon_thumright:
btw cimer mi vozi motocross i enduro utrke tamo da mi je on od velike pomoći što se tiće štelanja motora.preporućam  TT, rr je isto dobar, al
zx po mom samo previše prdi, a nekima je carbon znao procuriti sa topa   :laughing7:

TT :icon_thumright:

SlowRider:

--- Citat: replcnt - 07 Studeni, 2007, 15:59:25 ---isto sranje samo drugo pakovanje!!!!   ja sam se savjetovo sa čovjekom gdje sam kupovo, prije 20 dana sam kupio TT, odličan :icon_thumright:
btw cimer mi vozi motocross i enduro utrke tamo da mi je on od velike pomoći što se tiće štelanja motora.preporućam  TT, rr je isto dobar, al
zx po mom samo previše prdi, a nekima je carbon znao procuriti sa topa   :laughing7:

TT :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Kako mislis procuriti? Moze se samo folija odljepiti.

Ja sam ZX-a slozio da je tisi od serijskoga auspuha.

vuk:
zx samo prdi :sign020:, sve je to otprilike isto, NRG sa ZX-om i arrow extreme spuhom ide jednako, e sad baš i nevjerujem da su rr i tt toliko bolji od zx

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju