Još uvijek učim, ali...
Kad ideš farbat, za pripremu plastika ti je potrebno:
-ako su izderane,a ne puknute netrebaš ih kitat ako imaš volje uzmeš 320 vodobrusni i lagano u krug to šmirglaš i ogrebotine nestaju
-ako su puknute po rezu potrebno je na kraju te pukotine izbušit rupicu sa bušilicom kako plastika nebi dalje pucala
-onda se napravi (sve to se radi lemilicom) po toj rupi rez i napuni se istom plastikom, a na svakoj ti piše oznaka, primjer ABS,PP0,....
-ako staru farbu skineš do orginalne plastike obavezno prije špric kita treba stavit prijmer
-špric kit je obavezan uvijek najbolje je radit sa materijalima 2k(2 komponentni)
-ako plastika nije ogrebana i netreba ju varit tada treba staru plastiku matirat skinut postoječi lak i pošpricat šprickitom
-špric kit se suši 1 dan, ko i boja
-netreba ti lak za lakirat plastike to je bacanje novca, ja sam napravio lakirane plastike na speed fight pomoću utvrđivača i ostalih dodataka sa oznakom 2k
Evo stavit ću ti tu svoju stranicu pa pogledaj speed fight i nrg (moj) šta sam radio, s tim da sam imao pomoć od frenda kad sam sebi radio jer je on lakiler a ja još tada nisam i još nemam mota za radit sa perlom, ali učim ...
Evo posle nove godine dobivam još sva motora za radit stari runner i novi, pa češ moć pogledat slike na ovoj stranici
http://stylescooter.blog.hr/, al nezan mkad će biti gotove al sigurno će bit objavljene, nadam se da sam pomogo bar malo, ako imate pitanja na e-mail ili pm pa pitajte. pozz