evo ekipa, bio sam ovaj "produzeni vikend" kuci pa sam se zajeb...oko motora malo. stavio sam onaj ispuh TT i onaj mrtvi multivar!!!!
prije mi je motor iso 80-85, kad sam stavio ispuh Leo Vince TT motor se jako gusio, onda sam nastelovo karb i motor je picio po satu 115!
e sad i sam znam da kod runnera malo laze taj speedometar al ja zadovoljan, i onda fino odvrnem jedva deklo, i da stavim taj multivar kad iznenadjenje.
kak sam kupio bio motor nisam znao sta sve ima sta nema jel, i vec ima neki multivar sa jako lakim rolicama, znaci nie onaj serijski sa malim rolicama
,mislim da su bile od 4- gr.uglavnom stavim ja svoj novi mallosi multivar i rolice 6,7 i motor se gulio jedva, i onda samo vratim one stare rolice na novi
multivar. a hebeno kvacilo nisam mogo odvrnut da stavim centralni i opruge na kvacilo. uglavnom zadovoljan sam sad i prestizem sve motorice =)
eto, iznenadio sam se kako motor ide, pogotovo kad cupne sa nekih 20-30 na sat, naglo, hehe, fora. e da, i fino sam sredio deklo, ofarbo,
uf muke oko smirglanja, i poslo plastike u bosnu na farbanje(rodjak mi farba, obje ce biti perla pa.....uglavnom djaba). et, i ev koja slika, pozz.