Tehnički kutak > Garaža
Yamaha AEROX 06. tunnig projekt
SlowRider:
DR evo kit za minarelli LC nema grijanje karburatora, tako da 2 crijeva ne moras spajati, inace bi trebala ici iz glave cilindra na 2 izvoda od karburatora (zaokruzeni zelenom bojom), ali njih slobodno ostavi otvorene ili jednostavno medjusobno spoji sa komadicem crijeva da necistoce ne ulaze unutra:
ovaj izvod sa desne strane u plavom krugu sa crnom kapicom je prikljucak za ulje, a lijevo od izvoda za grijanje se vidi u zutom krugu prikljucak za vakum.
ovdje se bolje vidi prikljucak za vakum u zutom krugu, a crveno zaokruzeni je prikljucak za dovod benzina u karb.
ivanm:
cjevčice za vodu na karbu kliještima jednostavno iščupaš van..
danc00:
Da na DR Evu nema rupa za cirkuliranje vode po karbu dok na serijskom ima, tu je problem! Znači samo ih spojim sa crijevom!
A kaj se tiče EL čoka, nemam drugi, nemam ručni! A jel će EL ćok radit normalno pošto nema te cirkulacije, jer ak nema cirkulacije kak ćok funkcionira pošto ga je ta voda grijala??
Ostalo sam skužil, sve ok, hvala!
CoK:
cok radi na struju, ne na toplinu
--- Citat: RunnerBoy - 23 Studeni, 2010, 06:20:14 ---ak imas rucni cok, bolje stavi njega, jer elektricni ak ostane zatvoren onda preljeva i motor tesko pali.
ja imam elektricnog i stalno za*ebava, tak da cu stavit rucni i onda si siguran :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mislis ako ostane otvoren
Luksy:
ako ti je i prije skuter palija bez problema,palit ce i sad (mislim na el.cok kojeg si se pripa),kad vidis da ti skuter tesko pali onda kupi rucni cok :icon_thumright:
sve do tad uzivaj :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju