Tehnički kutak > Garaža
Yamaha AEROX 06. tunnig projekt
igor.sb:
--- Citat: enel - 16 Studeni, 2010, 22:24:54 ---Hvala runnerboy :icon_thumright:
Jel mi moze samo jos neko ovo potvrditi?
--- Kraj citata ---
minarelli serijski?
kvacilo anlasera
danc00:
Evo stigli su djelovi:
D.R Evo 68ccm KIT
Dellorto 17.5 PHVA TS
Malossi igličasti
Lamelice Polini
NGK BR8ES
KIT:
Par pitanja:
Jel mi može tko reći koja je rupa za kaj i kak se spoji "čok" ?
Iglu sam podignul za dva zareza, sad jel to dosta ili treba ić na skroz zadnji, tvornički je bila na 2. zarezu odozgo prema dolje, a sad je znači na 4. Te kak bum znal ak je na krivom zarezu kak se bu motor ponašal?
ovo je slikano tvornički
Ajde pomagajte :help:, idem raskopat serijalu pa vam pošaljem slike kak zgleda, baš me zanima.
danc00:
Evi aerox je raskopan totalka.
Kaj se tice karburatora sve sam skužil kaj je za kaj.
No zanima me slj. Kad stavim el. cok sa serijskog karburatora kaj da napravim sa rupama od rashladne tekucine posto na DR Evu-u nema rupa za spojit? Na glavi cilindra nema znaci rupa ko na seriskom koje su bile spojene na karb.
Da ih zatvaram ili ostavim kak je, a jel cok pase sa serijskog na 17.5 karb?
CoK:
Cok pase sa serijskog karba
uzmi komad crijeva i spoji dovod sa jednog sa dovodom sa drugim, nemoj cepit vec napravi da cirkulira
neznam kako kod yamahe, ali piaggio ima na glavi i na cijevi kod paljenja male prikljucke za grijanje karba, pa se ta dva prikljucka spoje jednim crijevom
RunnerBoy:
ak imas rucni cok, bolje stavi njega, jer elektricni ak ostane zatvoren onda preljeva i motor tesko pali.
ja imam elektricnog i stalno za*ebava, tak da cu stavit rucni i onda si siguran :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju