Tehnički kutak > Garaža

Yamaha AEROX 06. tunnig projekt

<< < (9/26) > >>

danc00:
Ok,  :notworthy:

LOL karburator riješen još lamelice i KIT :toothy12:

Jebiga sporo mi to ide, nisam nikad raskapal aeroxa, pa moram sve pamtit i pisat di je kaj bilo  :toothy12:

Znači lamelice su ispod prirubnice, a prirubnica spaja blok i karburator?

Kad štelam karb, oba vijka za zrak trebaju biti zatvorena do kraja, pa polagano odvijam dok ne dobim pravi zvuk?

SlowRider:

--- Citat: danc00 - 23 Studeni, 2010, 14:12:22 ---Kad štelam karb, oba vijka za zrak trebaju biti zatvorena do kraja, pa polagano odvijam dok ne dobim pravi zvuk?

--- Kraj citata ---

ne diraj vijke, vec su prilicno dobro podeseni, vidjeti ces kada upalis skuter   :icon_thumright:

danc00:
Evo kit je gore, nije bilo problema, osim sa zegerima, bas su ih lose izveli, cak su i serijski bolji. Jedan mi se savil malo pa sam stavil serijskog, jedini je problem kaj ga sad nemres dobit van no ni netreba ici van!

Sutra ide karb i plastike i to je to, valjda nebu zacvikal kad ga hpalim :) !

Kaj se tice serijskog kita, na klipu je dosta garezi po cijelom klipu, a cilindar je ok, nema riseva! Ali na glavi takoder ima puno garezi no na samo 2/3! 1/3 je cista ko suza.

Ne znam zake? Da nije zbog ulja, previse i jos k tome full sintetika.

P.S finta je to slagat, ali ove plastike me ubijaju, mrzim ih. Njih i te hebene sarafe po njima. Najrade bi vozil samo na rami da nije ruzna ko cigan.

Kamba:
..ja sam spominjo sve svece kad sam skido takve segere...bez onog G kao....jedva sam ih istjero van...jer na klipu nema onaj utor za vadit...  :sad1:

danc00:
Da ti G, losi su u pm. Da su bar dupli G, kak je kod dosta klipa, onda ide to lako sa dugim kljestima, no ovak je koma.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju