onda znaci i mx ima istu masinu? a sta bi ja trebo napraviti na masini jer ja bi kupio zatvorenu verziju da mogu voziti,ali bi ju ja poslje otvorio masinu do kraja kolko se može?
MX i RS imaju iste mašine, samo ti je razlika u prijenosu, RS ce ti imati vecu krajnju zbog manjeg prijenosa, a potrosnja bi ti trebala biti ista, to ovisi o tom kako ti voziš
da bi otvorio zatvorenu verziju treba ti RC ventil, kutijica koja otvara ventil tocno na 7800 okretaja, motoric i sajla koji povlace ventil, trebas ispilati auspuh i izvaditi katalizator, tribas stavit vecu diznu 122 ja mislin (u zatvorenoj je ja mislin 115), triba ti svicica sa toplinskim brojem 10 (mozda je i vec imas na motoru nisam siguran 100%), tribas na air boxu odcepiti jos jednu rupicu koja je zacepljena nekom gumom i to ti je uglavnom to, ako kupujes 2003-2005 (nisam siguran za godinu) onda imaš i blokadu na CDI-u al se ona lako ukloni, odreze se jedna spojka i sve je super
mozda ti izgled kompliciranu, ali nije toliko, ventil i elektronika ventila bi te tribala izaci oko 1000kn
ako te jos sta zanima pitaj ili se ulogiraj na 125cc club forum i tu ces naci sve odgovore
pozz