Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
ti bi pao na psiho testu jer si labilna osoba.i hvala na odgovorima - te što si me zaj#bo.
istekla uvjetna al moram cekat 3 god. da se izbrise iz dosjea... a onda cu prec 24 god. pa se necu moc upisat... :'( :'( nikad necu postat policajac :'( :'(
acab
onda ti se brise... ja se malo igrao kompjuterom... te sam "ulovljen" u pokusaju.. Al da sam uspio to napravi sta sam htio i da su me ulovili... sad bi bio u hotelu sa 1 zvjezdicom
ja se prijavio,a li još nisam došao na ljestvicu ako upadnem, bit će divno neće me tolko malrtetirati oko skutera, što će biti veliko olakšanje
to ti je nas anto stazic ( mhr-team) on je minken boy a mi smo njegovi .. bosancu njemačka u srcu !!
jel se moze ici ako si uhvacen u sadnji mašice (to ti prvi i jedini prekrsaj) sa 9 stabljika od 2 metra uhvacen mj dana prije 18 og rođendana i suđenje jos nije gotovo, (al ce biti dobrotvorni rad 50 sati to se vec zna unaprijed)
kaže 80 i kusur nije se dugo vagao pa nezna.
ja se upiso
očito imamo slične razloge za prijavu da, jbt,... nas iz vukovarsko - srijemske županije još nisu zvali, ili smo im mi šećer na kraju
znam samo da je moja stručna sprema da sam spreman na sve